A bababoltban is fogy a fénymásolópapír

Nem is gondolná az ember az internet korában, hogy mennyi papír fogy egy bababoltban. A minap szembesültem vele én is, amikor a nemrég rendelt papírból már alig volt. Környezettudatosan élek és ezt tanítom a gyermekeimnek is, de van, amikor valóban szükséges kinyomtatni valamit. Nem is olyan kevés esetben.

A bababoltban is ott a nyomtató természetesen, hisz számlákat és minden más is itt nyomtatok. És természetesen én is keresem a lehetőségeket, hogy hol tudnék pénzt megtakarítani. Ekkor találtam rá a nyomtatoalkatresz.hu/papir webáruházra és azóta is itt vásárolom meg a szükséges papírt.

Már amikor a boltot nyitottam, akkor tudtam, hogy nyomtatóra van szükségem. Ebben pedig a nyomtatoalkatresz.hu/papir tanácsait elolvasta döntöttem. Hisz a honlapon, a blog fül alatt hasznos tanácsokat olvashatunk, hogy mi alapján válasszunk nyomtatót.

Aki nyomtatót keres, az széles kínálattal találja szemben magát. Mint ahogy én is. Fogalmam sem volt, hogy melyik mire jó. Azt láttam nyilván, hogy micsoda árkülönbségek vannak, de voltaképp másról fogalmam sem volt. Elolvastam tehát a bejegyzést, és rájöttem, hogy nekem a tintasugaras lesz a megfelelő. Vannak ezen kívül például lézernyomtatók is, melyek általában többe kerülnek, de olcsóbb a fenntartásuk. A skála széles a tintasugaras nyomtatók esetében is, vannak olcsóbb és drágább darabok.

Mielőtt megvásárolnánk valamelyiket, érdemes megnézni azt is, hogy milyen a fenntartási költsége. Mert hiába veszünk meg egy olcsó nyomtatót, ha aztán a patron vagy toner ára csillagászati magasságokban van. Szóval a lényeg, hogy én magam is mérlegeltem, és ez alapján választottam egy igazán minőségi darabot.

Fontos volt számomra, hogy tudjak fotókat nyomtatni és hogy ne nekem kelljen ollóval kivágni ezeket a fotókat. Nem vall profizmusra. Arra meg nem is lenne időm, hogy mindenféle eszközzel vagdossak. A bababoltban ugyanis lehetőséget nyújtok a fotózkodásra is, és ajándékba szoktam adni különböző fotókat a vásárlóknak is.

Elég az hozzá, hogy a nyomtatoalkatresz.hu/papir kiváló webáruház, széles kínálattal és kedvező árakkal. Fontos, hogy ingyenes a szállítás, ami számomra igazán kedvező. Mint ahogy az is, hogy többféle mennyiségi kedvezmény is elérhető. Már két darabtól jár a kedvezmény, ami azért igazán jó, mert nem csak két egyforma termék esetében. Tehát vehetek én egy csomag matt és egy csomag fényes fotópapírt, akkor is jár a kedvezmény.

Összességében nagyon elégedett vagyok a kínálattal és az árakkal is. Amikor megrendelek egy terméket, azonnal látom is, hogy mennyi idő, amíg kihozzák. Ha hétköznap délig megrendelem, a legtöbb esetben már másnap hozza a futár. Ha pedig valamire esetleg várni kell egy pár napot, azt is jelzik, és azt is, hogy ha szállításra kerül.

A nyomtatoalkatresz.hu/papir ideális választás azoknak, akik sokféle papírt használnak és azoknak is, akik keveset. Hisz a papírra mindig szükség van, legyen szó akár kisebb, akár nagyobb mennyiségről. Speciális tekercses papírok is vannak a webáruházban, az Epson bizonyos nyomtatói számára. Sőt, itt újrahasznosított papírokat is találunk, aminek még társadalmi üzenete is van.

Az ingyenes szállítás és a mennyiségi kedvezmények mindenképp a nyomtatoalkatresz.hu/papir mellett szólnak, mint ahogy a széles kínálat és a kiváló minőség is. A bababoltba is mindig innen rendelem a papírt és már sokaknak ajánlottam is.