A feleségemre komoly kihívás vár

A feleségem vállalkozó, ami elég sok idejét elveszi. A jövőben azonban még inkább be kell tudnia osztania az idejét, hiszen nem sokára érkezik a baba. A gyereknevelésben természetesen én is segíteni fogok neki, de én sem vagyok éppen egy időmilliomos.

Már sok bababoltban voltunk, hogy jó előre megvegyünk mindent, amire csak szükségünk lesz. Már meg van a cumisüveg, a babaágy, és a babaruhák is. Tudjuk, hogy fiúnk fog születni, ezért a színeken nem kellett sokat gondolkodnunk.

Én az egyik bababoltban még egy babamonitort is vásároltam, hogy majd mindig oda tudjunk figyelni a picire. Úgy látszik eléggé aggódós apuka leszek, de majd valahogy megpróbálok ezzel együtt élni.

Viszont a feleségemnek valamit ki kell találnia, hogy otthonról vihesse a vállalkozását. Én előálltam neki a megoldással.

Egy barátom mesélt egy olyan szolgáltatóról, ahol többek között a budapesti székhelyszolgáltatást is nyújtják a különböző vállalkozások számára. Ez a szolgáltató már sok éve töretlenül jelen van a piacon, ahol makulátlan módon végzi tevékenységét, az ügyfelei legnagyobb megelégedésére.

Nem csak az ügyfelek által van elismerve ez a vállalat. A Bisnode egy igen jelentős minősítő cég, mely ezt a kiváló székhelyszolgáltatót igen magas minősítésbe sorolta. Ez a minősítés garantálja azt, hogy megbízható és erős pénzügyi talajon álló szervezetről van szó, melyhez a legnagyobb bizalommal fordulhat bárki.

A feleségem számára a székhelyszolgáltatás budapest fogja jelenti a megoldást ahhoz, hogy otthonról dolgozhasson anélkül, hogy a cége székhelyét oda kéne áthelyeznie. Több hátránya is van annak, hogyha a saját lakásunkon van a vállalat bejelentve. Ott van mindjárt az építményadó, ami egy jelenetős és teljesen felesleges kiadást jelentett volna a számára. Arról is beszélni kell, hogy micsoda kellemetlenséggel járhat az is, hogy ha a különböző hatóságok hirtelen beállítanak az otthonunkba, a különböző ellenőrzések céljából.

Ezzel a székhelyszolgáltatással Budapesten, ezeket a hátrányokat teljesen kivédhetjük, sőt, számos előnyt is szerezhetünk így magunknak.

Az, hogy a szolgáltatónál van a vállalat székhelye bejegyezve, azt is jelenti, hogy Ők fognak a különböző hivatalos hatóságok intézkedéseivel szemben fellépni. Komoly jogi szakértelemmel és ügyvédi kapcsolatokkal rendelkeznek ahhoz, hogy ezt a feladatot tökéletesen el tudják látni, így a jövőben a legkevésbé sem kell ezen aggódnia a feleségemnek.

Ott van továbbá a tárgyalóterem is, amit bármikor a feleségem rendelkezésére bocsátanak, ha szüksége lenne rá. Ezért még plusz díjat sem kérnek el, hiszen ez a szolgáltatásuk részét képezi.

A szolgáltató igen színvonalas környékeken működik, így a vállalat székhelye egy igen jól hangzó címen fog szerepelni, melynek jelentős szerepe lehet abban is, hogy ügyfeleket szerezzünk magunknak.

A feleségem nem sokat gondolkodott ezen a lehetőségen, és az első telefonbeszélgetésük után röviddel a székhelymódosítás meg is történt.