A legjobb porcelántányérokért válaszd ezt a webshopot!

A babákkal nem egyszerű…

Nekem ugyan nincs és nem is valószínű, hogy lesz saját gyerekem, de a rokonok gyerkőceivel gyakran van lehetőségem foglalkozni és nagyon nem könnyű feladat, sőt folyamatosan figyelni kell rájuk, hogy ne történjek velük semmi gond; a csend a babák körül a lehető leggyanúsabb dolog, amit csak el tudok képzelni. Nagyon kell figyelni, hogy ne essenek el, ne törjék össze magukat, vagy épp valami mást – én például annak idején előszeretettel dobáltam le a tányérokat a székemből, ha éppen valamiért nem volt fogamra való mondjuk az ebéd, amit otthon kaptam… és hát természetesen nem gyárthatnak mindent bababiztosra. Nem véletlenül van nagy kultusza mostanság a bababoltoknak is, hiszen ezeken a helyeken egyrészt rendszerint tényleg jó minőségű ruhákat, játékokat lehet kapni, másrészt ezek tuti, hogy biztonságosak lesznek a kicsik számára is és az adott tárgy nem valószínű, hogy a kárát fogja látni néhány találkozásnak a padlóval a várhatóan kissé heves játékok alatt.


De sajnos például már egy étteremben végképp nincs lehetőség arra, hogy minden gyerekbiztos legyen, ez pedig a vendéglátósoknak rendszerint okoz problémát. Persze nem feltétlenül a gyerekek miatt, hiszen nagyon sok esetben felnőttek kezéből csúszik ki például egy pohár, de mindenképp bosszantó, elvégre ezeket mindig pótolni kell, ami pedig bizony költségekkel jár – és senki nem ezekre szeretné költeni a profitot. Ebben nyújt nem kis segítséget minden vendéglátós számára a Hunnia Kristály Kft a remek termékeikkel, például akkor, ha éttermi porcelán tányér vásárlása mellett döntünk – merthogy náluk erre is van lehetőség, de nem is akárhogyan!


Merthogy a Hunnia Kristálytól vásárolva akadnak olyan márkák és termékek, amelyek vásárlása esetén a cég öt év pótlási garanciát vállal – ilyenek például a Horeca éttermi porcelán tányérok! Talán nem árulok el nagy meglepetést, ha azt mondok, hogy a Horeca egy remek márka, amely minősége mellett mindenképp érdemes letennie az embernek a voksát; de mindemellett nagyon szépek is és rengetegféle-fajta dizájn elérhető, amely pedig hozzásegít ahhoz, hogy szépet és jó minőséget egyszerre tudj beszerezni, ráadásul könnyedén megtaláld azokat, amelyek a lehető legjobban beillenek az éttermedbe. Elvégre lehetnek a berendezések szépek és passzolhatnak tökéletesen, ha könnyen karcolódnak vagy mindentől megrepednek; ahogyan lehetnek kiváló minőségűek, hogyha egyszer borzasztóan néznek ki az étteremben.


A Horeca éttermi porcelán tányérjai hasonlóan készülnek, mint a többi porcelán, viszont a Horeca tányérjainak anyaga jóval vastagabb, a szélük speciális kialakításnak hála csorbulás védett, illetve a máz összetétele eltér a hagyományostól, amely szintén plusz tartósságot ad az ő termékeiknek – nem is véletlen, hogy a Hunnia Kristály termékein belül a Horeca márkát kifejezetten tudom ajánlani; mindemellett, ahogy már említettem, öt évnyi pótlási garancia is jár rájuk. Mikor mi annak idején átalakítottuk az éttermünket és ezzel együtt egy arculatváltáson is átment az épület és minden berendezés, elég nagy bajban voltunk, hiszen egyáltalán nem volt egyszerű mindenből olyat találni, amelyek minden szempontból megfelelnek a saját elképzeléseinknek és elvárásainknak; ennek pedig nem más, mint a Hunnia Kristály Kft választéka felelt meg, ezen belül is nagy kedvenceink lettek a már fent is linkelt éttermi porcelán tányérok.


Ha te is éppen éttermi porcelánok után keresgélsz, ne is keress tovább, csak látogass el a webáruház oldalára!

éttermi porcelán tányér