A mellnagyobbítás nem is volt kérdés szülés után!

Nem régen adtam életet egy hihetetlenül bájos kis lurkónak. A csillogó szemek és az édes nevetése mindenért kárpótol. Azért nem mondom, néha szeretnék aludni is, de nem panaszkodom, hiszen tudtam, hogy mivel jár egy baba. A terhesség azonban nagyon megviselte a testemet és az elmúlt egy évben sem sikerült visszaállítani a két évvel ezelőtti állapotot. Persze, tudom, hogy ez jóformán lehetetlen, de így sajnos nem vagyok magammal kibékülve. Sokat tanakodtam, hogy hogyan lehetne ezt az állapotot orvosolni, végül arra jutottam, hogy keresek egy plasztikai sebészt. Szóba jött a mellnagyobbítás gondolata is, de elsősorban a hasplasztika foglalkoztatott.

Persze szóba jöttek a társadalmi normák és az elvárások is egy nő testével kapcsolatban. Azonban én ezt teljes mértékben magamért, a magam egészségéért csinálom. Nem vagyok elégedve magammal és ezt nem a média befolyásának lehet betudni, vagy legalábbis tudatosan nem ez befolyásol. A tudatalatti teljesen más kérdés, remélem hogy az a fajta gondolkodásom sincs a média és más reklámok által befolyásolva. Na de maradjunk a témánál, ami a mellnagyobbítás gondolata volt. Találtam egy fantasztikus plasztikai sebészt, aki minden álmomat valóra váltotta, ami a szülés utáni testemet érinti. És hogy ki volt Ő? Olvass tovább mert most megismertetlek a Kelemed Plasztikával és plasztika.info.hu oldallal!

mellnagyobbítás
Nagyon nehéz megtalálni azt a szakembert, akiben tényleg megbízunk.

Dr. Kelemen Ottó a plasztikai sebészek gyöngye!

Nem is tudtam volna ezt a fontos beavatkozást másra bízni. Nagyon sok oldalt megnéztem, de valahogy egy sem volt az igazi. Mígnem rátaláltam a plasztika.info.hu honlapra, ahol minden fontos információt megtaláltam. Bemutatkozást a doktor úrról, garancia kifejtések, blogfelület, képek – minden, ami a megbízhatósági faktorokat növeli. Teljes mértékben elnyerte a szimpátiámat ez a rokonszenves szakorvos, aki több évtizedes szakértelemmel rendelkezik. Ha ez még nem lenne elég, több tudományos társaság tagja és állandóan képzi magát, hogy a páciensek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek. Mi ez, ha nem szakmai alázat és végtelen elhivatottság?

A mellnagyobbítással kapcsolatos konzultációt ejtettük meg először, ugyanis úgy döntöttem, hogy azon szeretnék először átesni, még ha a felépülés hosszadalmasabb is. A szoptatás eléggé átformálta a melleimet, így igazából nem csupán egy műtétre volt szükségem, hanem egy kombinált szolgáltatásra. Szerencsére azonban ez is elérhető volt a doktor úrnál: mellnagyobbítás mellfelvarrással. Nem is értem, hogy tudott az a pici baba ennyit szopizni, rá se ismertem egy év után a melleimre. Látta rajtam a szaktekintély a frusztrációt és a szégyenérzetet, amikor levettem a felsőmet, azonban végtelen empátiával rendelkezik. A lelki problémáim feloldódtak a konzultáció alatt és őszintén el tudtam mondani és meg tudtam mutatni a problémáimat.

Milyen volt a mellnagyobbítás?

Nagyon pozitív élményeim voltak mind a konzultáció, mind a műtét kapcsán. A felépülés komplikációktól mentes volt, bár a jól átgondolt és szuperül működő garanciális rendszernek köszönhetően nem is féltem egy percig sem. A doktor úr teljesen biztos volt a kezében és a tudásában és a már mondhatni rutin műtét kapcsán is minden a legnagyobb rendben ment.

A felépülés sokáig fog tartani és a speciális melltartómat is hordani kell majd egy ideig, de teljes mértékben megéri, hiszen nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Köszönöm szépen azt, hogy a csúnyán megtépázott önbizalmamat visszaadta ezzel a műtéttel és már alig várom a következőt! Meg fogok újulni és azt, amit nem sikerült visszaformálnom egyedül, majd dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész helyrevarázsolja. Neki varázspálcára sincs szüksége, a tudása fogja vezetni az áldott kezeit.