A szülés utáni első (vagyis második) bulihoz kellett egy új hajvasaló

Nem fogok senkit álmokba ringatni: az anyaság, amellett, hogy csodálatos és semmihez sem hasonlítható, bőven tartogat feszült és kétségbeejtő pillanatokat is. Bár azt hittem, tudatosan készültem az anyaságra, de arra, hogy valójában mit fogsz érezni akkor, amikor anyává válsz, nem lehet felkészülni. Olyan fizikai és lelki változások történnek, mint soha korábban. Az idő döntő részében hatalmas hála és boldogság járja át a szívemet, hogy otthon lehetek a mi gyönyörűségünkkel.

Már bőven elmúlt a kisfiunk 8 hónapos, mire eljött az első olyan csajos este ideje, ahol puccba vágtam magam és elmentem egyet koktélozni a legjobb barátnőimmel. Kellett idő ahhoz is, hogy újra igazán jól érezzem magam a bőrömben, emellett megmondom őszintén, a buli sokáig eszembe se jutott, inkább a lányok és a “régi önmagam” hiányzott. Utóbbit pedig nem kell eltemetni, ha anyává válik az ember, sőt! Mivel mindig is imádtam sminkelni, öltözködni és különféle hajviseleteket kipróbálni (utóbbi kettőt mostanság csak a kisfiamon “gyakoroltam”), így örömmel vetettem bele magam újra a szépítkezésbe. Azonban mire oda jutottam volna, hogy a se nem göndör, se nem hullámos hajamnak valami elfogadhatóbb formát alakítsak ki – éppen kiegyenesíteni szerettem volna -, kiderült, hogy mióta nem használtam, tönkrement a hajvasalóm. Mivel aznapra már nem találtam erre megoldást, végül inkább begöndörítettem. Utána pedig még arra is maradt időm, hogy ellátogassak az egyik olyan weboldalra, ami az elmúlt hónapok során a kedvencemmé vált: a BestMarkt.hu-ra. Azért is lopta be magát a szívembe, mert megszüntette azt az örök problémámat, hogy boltba kelljen szaladgálni, illetve több webshopból rendelni ahhoz, hogy beszerezzünk olyan alapvető dolgokat, mint a különböző háztartási cikkek (például takarítószerek), pelenka, gyerekszoba kiegészítők, vagy játékok a kicsinek. Szinte bármiről legyen szó, kényelmes módon házhoz szállítják, vagy egy tetszőleges csomagponton tudjuk átvenni a rendelésünket.

De vissza a hajvasaló “vadászathoz”! Ha a kezdőlapról indulunk, a “Webáruház Termékkategóriák” feliratnál találjuk a Háztartási cikkek alkategóriát, ezen belül pedig a Szépségápolás menüpontot, ahol a hajvasalókat is meg tudjuk tekinteni. Látogatásomkor 138 darab hajkiegyenesítő eszköz állt rendelkezésünkre a BestMarkt raktáráról vagy külső raktárról, így a választékra nem lehetett panasz.

Elsőként szerettem volna népszerűség szerint megtekinteni a hajsimító vasakat – nem voltam meglepve, hogy a gőzölős hajvasalók álltak az élen – a Babyliss Steam hajvasaló és a L’Oreal Steampod 3.0, ezt követték a keratinos és a mini készülékek. Külön szeretem, hogy a BestMarkt webáruházban ár (a legolcsóbb vagy a legdrágább előre) és értékelések alapján is tudom listázni a kínálatot. A vásárlói vélemények szerint az első helyen egy Remington termék állt, a Sleek & Curl termékcsaládból – ennek különlegessége, hogy nem csak hajvasalóként, hanem speciális kialakításának köszönhetően hajgöndörítőként is funkcionál. Ráadásul épp 11% kedvezmény is járt rá, így 10 990 Ft volt az ára. A másik hajvasaló, ami nagyon megtetszett, szintén Remington volt, mégpedig az egyik Keratin Protect kiadás. Gyors felmelegedést (15 mp-es) és keratin bevonatot ígért a termék leírása, árban pedig alig volt magasabb a másiknál. Végül az összehasonlító funkció segített eldönteni a kérdést, így amikor előttem volt egy táblázatban mindkét hajvasaló részletes adatlapja, láttam, hogy a Keratin Protect-re valamiért 60 hónap garancia jár, míg a másikra 24 hónap (ami persze szintén nem kevés). Így végül ez billentette el a mérleget a 14 620 Ft-os hajvasaló felé, amit házhoz szállítással rendeltem meg. Néhány nap múlva a futár meg is hozta a csomagomat, és persze azonnal ki kellett próbálnom az új, csoda szerzeményemet. Nem bántam meg a választásomat, sőt, ezzel a hajvasalóval is sikerült hajat göndöríteni!

Azóta már egy új hajszárítót is beszereztem a hajvasaló mellé, természetesen szintén a BestMarkt.hu-ról. Hajszárítóból és szárítós hajformázóból több mint 250 különböző terméket forgalmaznak, így itt az oldalsó szűrők használatával indítottam a nézelődést. Az, hogy ionos legyen, kifejezetten fontos volt számomra, így elsőként azt választottam ki, majd utána a színt – tudom, nem az a legfontosabb, de jó, hogy a BestMarktnál erre is figyelhetek, hogy mennyire esztétikus és szemet gyönyörködtető egy használati tárgy. Így történt, hogy végül funkciójában és megjelenésében is egy nagyon profi hajszárítót sikerült választanom, ami ráadásul még az újdonsült hajvasalómmal együtt is nagyon jól mutat (és funkcionál)!