A vállalkozás autói jó kezekben vannak

Ha valaha is kíváncsi voltál egy bababolt tulajdonosának életére, itt a lehetőség.

Kicsit több mint három éve dolgozom egy bababoltban. Eladóként kezdtem, majd felküzdöttem magam az üzletvezetőig. Érdekes volt ez az út, de határozottan értékelni tudtam, hogy mi kell egy sikeres kisvállalkozás működtetéséhez.

Íme egy dolog, amit az út során megtanultam: rugalmasnak kell lenned! Ez azt jelenti, hogy csak este 8 óra körül értem haza, ami azt is jelentette, hogy másnap hajnali fél négykor kellett kelnem – nem túl szórakoztató! De ha a kiskereskedelemben dolgozol, hajlandónak kell lenned ilyen dolgokra, mert nincs senki más, aki helyettesíthetne, ha szabadságra van szükséged, vagy ha valami váratlanul közbejön.

Egy másik dolog: ne akarj mindent te magad megoldani! Erre nagyon jó példa tőlem az, hogy amióta kiszerveztem a céges autóflotta kezelését, sokkal könnyebb az életem. Ha neked is hasonló tapasztalásod van a cégautókkal, mint nekem volt – átláthatatlan, nehezen alakulnak a folyamatok, mindig történik valami váratlan, amit nem tudok kezelni -, akkor neked is szívből tudom ajánlani a Flottauto Lízing Kft.-t! A nyílt végű lízing maradványérték korábban semmit nem mondott nekem, de azóta a cég honlapjáról “kiműveltem” magam! Imádom, hogy végre lekerült ez a teher a vállamról és azokra a dolgokra koncentrálhatok, amelyekre korábban nem jutott annyi időm a szervizelések és a többi dolog intézése miatt.

A Flottauto Lízing Kft. kapásból három szolgáltatási csomagot is kínál, a kicsitől az extráig, így különböző pénztárcákhoz és igényekhez kiválóan illeszkednek az ajánlataik. Noha a honlapon elég részletekbe menően lehet az adott díjcsomagokról olvasni, kérdés esetén nyugodtan meg lehet keresni őket is, és segítenek nekünk megtalálni a személyre szabottan legjobb csomagot. Ha van cég, amiről süt a tapasztalat, profizmus és türelem, ők a Flottauto Lízing Kft. – azóta már más üzlettulajdonosoknak is ajánlottam őket a környékünkön és csak pozitív tapasztalatról tudtak ők is beszámolni. A Flottauto Lízing Kft. tényleg azt adja, amit ígér. Akár a nyílt végű lízing maradványértékről, akár más érdekességekről olvasnál, szívből ajánlom a honlapjukat a flottakezeles.hu címen, ugyanis a helyedben a blogjukat sem hagynám ki a sorból!

Kérj tőlük visszahívást a honlapon elérhető kapcsolatfelvételi űrlap segítségével! Ehhez mindösszesen a nevedet és az elérhetőségeidet szükséges megadnod egy opcionális üzenet társaságában, onnantól pedig számíthatsz mi hamarabbi megkeresésükre.