Bababolt alapításában is segíthet a Gross Office

A legjobb barátnőm anya lett nemrégiben, így egészen kezdem megszokni a babasírást és az altatást, annyit vagyok náluk. Egyébként nem bánom a dolgot, mert bár még nem tervezek családalapítást, de sosem volt a közelemben baba, így legalább kicsit közelebb kerülök a témához. A bababoltba már rendszeresen visszajáró vásárló vagyok, imádok ugyanis ott nézelődni, legszívesebben mindent magammal vinnék, ami jó lehet Lilikének! De inkább visszafogom magam, pedig tényleg annyira édes dolgok vannak, hogy szívem szerint én is nyitnék egy bababoltot… Biztos, hogy más érzés lehet, mint mondjuk csavarokat árulni – utólag is elnézést kérek minden csavarboltostól. Ráadásul egy másik barátnőmnél is már úton van a baba, szóval készülhetek arra, hogy még több babával leszek körbevéve! De egyáltalán nem bánom, csak legyen minden rendben velük is, az a lényeg. Én pedig igyekszem alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, és annyira a barátnőim segítségére lenni, amennyire csak tudok. Nekik most máshol van a fókusz, mint korábban, és ez teljesen természetes.

Számomra pedig a bt. alapítás most a legfontosabb, ugyanis – bár nem bababoltot nyitok, de – eldöntöttem, hogy saját vállalkozásba fogok. Ehhez pedig úgy tűnik, a bt. alapítás lesz a leginkább kézenfekvő, de még mielőtt döntenék, meg szeretnék kérdezni néhány szakértőt. Már ki is néztem magamnak, hogy honnan kérnék segítséget: a Gross Office csapata számomra elég megbízhatónak tűnik ahhoz, hogy kikérjem a tanácsukat egy ilyen nagy volumenű döntésben. Ők egyébként a cégalapítás folyamatán is végigsegítenek, emellett székhelyszolgáltatás, irodabérlet is igénybe vehető náluk. A kft. vagy bt. alapítás kérdéskörével kapcsolatban is próbáltam tájékozódni a weboldalukon, de úgyis az lesz a végső döntésem, hogy fel fogom őket keresni a cégalapítást illetően, biztos ami biztos. Mivel szeretnék minden lehetőséget maximálisan kihasználni, ezért már a székhelyszolgáltatás részleteinek is utánanéztem. A Gross cégcsoportnál elég jó áron érhetőek el, ráadásul annak, aki nem ragaszkodik Budapesthez, mint székhely, egy príma lehetőség is a rendelkezésére áll. Nem tudom, hallott-e már valaki Újlengyelról, mindenesetre én a Gross Office weboldalán találkoztam ezzel a Pest megyei településsel először. Mint kiderült, annak, aki itt vesz igénybe székhelyszolgáltatást, nem kell az önkormányzat részére iparűzési adót fizetnie. Így sokat lehet spórolni egy Budapestről is egyszerűen és gyorsan megközelíthető székhellyel, ha valaki nyitott rá. Szerintem nagyon szuper lehetőség, nem véletlen, hogy egy csomó multinacionális vállalat és helyi cégek is Újlengyelt választották székhelyük gyanánt. Biztos vagyok benne, hogy ha beleássátok magatokat, mit is jelent a székhely plusz szolgáltatás ajánlat, el fogtok rajta gondolkozni. A posta kezelése, esetleges tárgyalási helyszín biztosítása… Rengeteg előnnyel jár mindez. Persze vállalkozása is válogatja, mennyire van szüksége ilyesmire. Az én cégemnél eleve az is dilemma, hogy nem érné-e meg jobban a budapesti, exkluzív környezet székhely gyanánt, de a szívem valamiért Újlengyelhez húz.

Szóval legyen szó akár székhelyszolgáltatásról vagy cégalapításról: a Gross Office-nál biztosan jó kezekben leszel. A honlapjukról is megéri tájékozódni, de ha további kérdéseid vannak, akkor telefonon érdemes felkeresni őket, és minél hamarabb a cselekvés útjára lépni. Biztos vagyok benne, hogy velük az oldaladon neked is játszi könnyedséggel fog menni a cégalapítás folyamata! Azt hiszem, nekem is nagyon közel van az a pont, amikor belevágok, de addig is igyekszem teljesen biztosra menni, amivel csak lehet.