Bababolt és gipszkarton csavarok

Mindig is imádtam a bababoltokat. Valószínűleg azért, mert a kisbabákat is nagyon szeretem és alig várom, hogy nekem is legyen. Viszont az, hogy még nincs kisbabám nem tart vissza attól, hogy bababoltba járjak, legalább felmérem a terepet! Ezért is örültem meg nagyon, amikor a férjem mondta, hogy a következő projektje egy bababolt lesz. Az építőiparban dolgozik és most egy kisebb munkát kaptak. Általában nagyobb épületeken szoktak dolgozni, de néha kell ilyen is.

Vacsora közben arról mesélt, hogy éppen talált egy szuper céget, ahonnan egy csomó mindent be fog tudni szerezni, elég jó áron. Természetesen, mint mindenhol, itt is elszálltak az árak rendesen, ezért mindig öröm korrekt árú, jó minőségű termékeket találni. A cég neve Csavar Holding és a csavarok mellett tiplik, fúrószárak, rögzítőszalagok, szegecsek, vésők, szerszámok és sok más termék is megtalálható náluk. A férjemnek első sorban azért tetszett meg, mert olyan csavarokat árulnak, amelyek speciálisan kemények és időtállók. Így évekre megoldják a tető és a burkolat rögzítését és esztétikáját. Nem kell attól tartani, hogy például lepattog a festék, mert különleges UV álló festékkel dolgoznak. Így nem csak tartósabbak, de szebbek is a színek. Ráadásul, ha nem megfelelő a szín, amit megrendel, akkor ki is cserélik. Öröm volt nézni, amilyen izgatottan mesélt, pedig csak a gipszkarton csavar volt a téma.

A honlapon pont azok a problémák voltak felsorolva, amelyek miatt a férjem már többször mérgelődött otthon. Nem egyszer előfordult már, hogy állt a munka, mert nem olyan csavar érkezett, amilyen megrendelt, vagy, hogy meg sem érkezett a szállítmány. A Csavar Holding viszont szállítási garanciát is nyújt, ami azt jelenti, hogy ha a rendelés nem ér oda időben a futárral, akkor ők személyesen szállítják ki a helyszínre. Azt is elmesélte, hogy milyen egyszerűen eligazodott a honlapon. Nem kellett hosszú ideig keresgélnie mire megtalálta, amit keresett. Elsősorban gipszkarton csavart keresett. Több féléből tudott választani, bár én nem tudom mi is a különbség csavar és csavar között, de ő biztos jobban ért hozzá.

Egyébként az is kiderült, hogy ez a cég már 15 éve foglalkozik csavarok festésével és forgalmazásával. Emellett pedig gyors utánrendelésre is van lehetőség, szóval, ha esetleg kevés lett a megrendelt termék, akkor a lehető legrövidebb időn belül kiszállítanak még annyit amennyi szükséges. Hát, ugyan nem engem kellett meggyőznie, de engem is sikerült. Az elmondottak alapján nekem is megtetszett a cég, bár én inkább csak besegíteni szoktam a férjemnek az egyszerűbb dolgokban. Mint kiderült, már meg is rendelte az első szállítmányát és várhatóan pár napon belül meg is fog érkezni. A szállítási információk is fent vannak a honlapon, a szállítási díjakkal együtt.

Kíváncsian várom, hogy milyen elégedett lesz majd, ha megérkezik a sok-sok gipszkarton csavar, de a megérzésem azt súgja, hogy jó lesz. Szerintem fejben már tervezi is, hogy miket fog még megrendeli a bababolt felépítéséhez a következő alkalommal.