Babaprojekt után egy újabb váratlan projekt

Amikor megtudtam, hogy hamarosan apa leszek, a felhők felett jártam örömömben. Ahogy közeledett a nagy nap, egyre inkább elkezdtem foglalkozni azzal, hogy a kis porontyunk számára mindent beszerezzünk. Ennek része volt, hogy nekem kellett bababoltot keresnem, de hamar jött egy másik projekt: a babánkat egy teljesen felújított házba kell vigyünk majd haza, ahol nem várnak ránk már a továbbiakban mindenféle zajos munkák!

Utóbbi esetén is nekiláttam kutatni a lehetőségeinket, és találtam egy weboldalt, amely a kültéri árnyékolásokra specializálódott: a kulteriarnyekolo.hu. Ez egy nagyon, a produktivitást segítő weboldal volt. Minket pedig érdekeltek például az előtetők fából, mert a külső terünk a háznál nagyon el volt hanyagolva. És meg kell csináljuk addig, amíg nem vagyunk hárman a családban!

A kulteriarnyekolo.hu-val ez azonnal lehetségesnek tűnt – a gyors felújítás. Könnyen navigálható menüjük segítségével gyorsan megtaláltam, amit kerestem, a különböző árnyékolási lehetőségek között szerepeltek pergolák, napellenzők és más típusú előtetők fából is.

Ami különösen megfogott az oldalon, az a szolgáltatásuk módja volt. Nem ők maguk végeznek telepítést, hanem egy űrlap kitöltése után kiválasztják a megfelelő szakembereket a projekt megvalósítására. Döntésem után kitöltöttem az űrlapot, és nem sokkal később kapcsolatba léptek velem.

A projekt során egy gyönyörű fa előtető került a teraszunkra, amely tökéletesen harmonizált a kertünk zöldjével. Nemcsak hogy megoldást nyújtott a nap ellen, de szép is lett így a környezet, ahol ideális egy gyermeknek felnőnie.

A pozitív tapasztalataim alapján ajánlom a kulteriarnyekolo.hu-t mindazoknak, akik szeretnék otthonukat vagy kertjüket különlegessé tenni. Az előtetők és egyéb árnyékolók nem csak funkcionálisak, de esztétikai szempontból is feldobják a környezetet!