Babaruha vásárlás közben kaptam CNC-s lángvágáshoz tippet

Néha a legkülönösebb helyeken botlik bele az ember a problémái megoldásába. Én például babaruha vásárlás közben ismertem meg az Acélpartnert. Pont telefonon egyeztettünk a férjemmel, hogy csak nem találjuk a megfelelő szolgáltatót. Miután letettem, egy másik épp ott vásárló anyuka megszólított, hogy hallotta, hogy milyen szolgáltatást keresünk és talán tud javasolni egy nagyszerű vállalkozást. Beírta a telefonján a keresőbe, hogy acélpartner és a böngésző rögtön kidobta a következőt: Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Ez nagyon úgy hangozott, mint ami nekünk kell ezért megköszöntem a tippet és feljegyeztem a címet, hogy majd otthon megmutatom a férjemnek.

Amikor hazaértem be is írtam az asztali gépnél is a keresőbe, hogy acélpartner és már meg is jelent az ismerős felirat, hogy Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. A férjem érdeklődve kezdte el vizsgálni a weboldalt. Azt mindketten láttuk, hogy egy nagyon igényes honlappal van dolgunk, igazán szép a dizájnja. Jó érzés volt ránézni, nem voltak felugráló hirdetések és semmi egyéb, ami zavaró lenne. A színek is nagyon tetszettek, és igazán könnyedén megtaláltuk, amit kerestünk. Összességében tehát a weboldal nagyon szimpatikus volt.

A Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás címben is olvasható CNC lángvágásra a férjemnek volt szüksége, ugyanis a fém termékekkel foglalkozik hivatás szerűen. Időnként tervez egy-két újdonságot, legyártatja, majd megy a következőre. Épp ezért nagyon megörült, hogy rátaláltunk az Acélpartnerre, hiszen így gyorsabban és többet is legyártathat.

Az acelpartner.hu a férjem kedvencévé vált

Mivel az első szolgáltatás már így megtetszett a férjemnek, javasoltam, hogy nézzük meg a többit is. A CNC lángvágás mellett még találtunk plazmavágást, felülettisztítást, élletörést és még jó néhány dolgot. Visszatértünk a CNC lángvágáshoz, hogy részletesebben is elolvashassuk. A leírás alapján enyhén ötvözött és általános funkciójú szerkezeti acélt szoktak vágni. Propángázzal dolgoznak, és még a legvastagabb lemezek esetében is tudnak szép vágási felületet nyújtani. A szabványoknak eleget tesz az alakhűség és a vágási pontosság. A szemcseszórást megelőzően egy kézi köszörűvel megtisztítják a lángvágott felszínt.

Mivel a weboldal nagyon meggyőző volt, ezért nem vacilláltunk sokáig. Nagyon örültünk, hogy belefutottunk a Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás címszavas acelpartner.hu-ba a babaruha boltban. Kitöltöttük tehát az oldalon található ajánlatkérő űrlapot és izgatottan vártuk az Acélpartnerrel való közös munkát.