Diákmunka a bababoltban

Amikor elkezdtem egyetemre járni már tudtam, hogy mindenképpen szeretnék dolgozni is a tanulás mellett. Már 16 éves korom óta dolgozgatok nyaranként, így nem idegen tőlem a munkakeresés és munkavállalás. Továbbá szerettem volna minél inkább önállósodni, és valamilyen pénzforrást találni, hogy kiegészítsem a szüleim által nyújtott támogatást.

Tisztában voltam azzal, hogy elsőévesként még nem fogok találni olyan munkát, ami a tanulmányaimhoz kapcsolódik. Így azonban valami olyan diákmunka után kutattam, ami nem megterhelő, valamint rugalmas és a tanóráimhoz igazítható. A TopiWork Iskolaszövetkezetet ajánlotta egy kedves szaktársam, mert ő is ott talált magának megfelelő diákmunkát.

Az ajánlás miatt én is átböngésztem az oldalt, és jelentkeztem egy bababoltba bolti kisegítőként, hiszen ez teljes mértékben olyan munka volt a leírás alapján, amilyet kerestem.

Elküldtem az iskolaszövetkezetnek az önéletrajzomat, valamint a személyes adataimat, és még egy személyes beszélgetés során is tárgyaltunk az állásról. Végül továbbküldték dokumentumaimat a munkáltatónak, akik be is hívtak egy állásinterjúra. Megfelelőnek bizonyultam az állásra, így felvételt nyertem. A iskolaszövetkezet oldalán ezután regisztrálnom kellett, ők pedig kiállították a munkakezdéshez szükséges dokumentumokat online, amelyeket elektronikusan alá is tudtam írni.

Azóta is imádok a bababoltban dolgozni, remekül érzem ott magam és ők is meg vannak velem elégedve. Nem gondoltam volna, hogy ez az egész folyamat ilyen egyszerűen fog majd menni, de egy ilyen jó iskolaszövetkezettel a hátam mögött nem történhetett volna másképp. Szívből ajánlom mindenkinek a TopiWork Iskolaszövetkezetet, aki diákmunka után kutat, mert bennük biztosan nem fog csalódni.