Egy bababolt nem csak vásárlásra jó

A csatorna felszerelése ugyan nem egy olyan nagy feladat, viszont fontos a precizitás és a megfelelő rögzítés, ezért nem szerettük volna a véletlenre bízni és felkértünk a csatorna felszerelésére egy szakembert.

Több negatív tapasztalatunk is volt már szerelőkkel kapcsolatban, ezért nem volt egyszerű a döntés, hogy kit bízzunk meg ezzel a feladattal. Amikor betértem egy bababoltba, hogy új ruhákat vásároljak a kisfiamnak, akkor fél füllel elkaptam egy beszélgetést, ahol épp a szereplőkről volt szó. Mivel nálam is aktuális volt a téma és szívesen társalgok akár idegenekkel is, ezért megkérdeztem csatlakozhatok-e a beszélgetéshez. Tőlük szereztem tudomást a Top Víz Gáz Fűtésszerelő csapatáról. Korábban még nem hallottam róluk, de miután hazatértem a vásárlásból egyből rájuk is kerestem az interneten.

A honlapjuk nagyon meglepett engem. Nem voltam hozzászokva szerelőktől az igényes és minőségi weboldalra. Ez mindenképpen egy nagy pozitívum volt számomra, hiszen szerintem a weboldal minősége sok mindent el tud árulni az adott vállalkozásról. Hiszen, ha a weboldal átlátható, szép, könnyen megtalálható minden információ és minden fontos dolog fellelhető egy helyen, akkor az egy plusz pont tud lenni. Hiszen az emberek is szívesebben választanak egy olyan szakembert, aki figyel a honlapja minőségére is.

Egész Budapest területén igénybe vehető a szolgáltatásuk. A csapatban van vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, illetve vállalnak még duguláselhárítást, csatornázást és csőtörést is. Amennyiben szükséged lenne valamelyik szolgáltatásra és Budapesten élsz, akkor mindenképp érdemes lehet velük tenni egy próbát.

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy valóban értenek a szakmájukhoz és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ezek szerintem olyan dolgok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy kifogástalan munkát tudjanak végezni. Az, hogy már 30 éve a pályán vannak azt is mutatja, hogy valamit nagyon jól csinálnak. Hiszen egy vállalkozás nem tudna ilyen hosszú ideig fennmaradni, ha a munkájuk nem lenne megfelelő minőségű.

A profi kivitelezést az is alátámasztja, hogy garanciát vállalnak a munkájukra. Így, ha netalántán a garanciális időn belül újra gond adódna, akkor díjmentesen megoldják azt. Ezzel neked nem keletkezik plusz költséged és a hiba is el lesz hárítva. Azonban ez nagyon ritkán fordul elő, hiszen mindig nagyon alaposak és a legjobb alkatrészekkel dolgoznak. Amennyiben a felmérés során úgy ítélik meg, hogy új alkatrészre van szükség, akkor mindig eredetit vásárolnak és azzal oldják meg a problémát. Ez ugyan időbe telhet, de ha profi munkát szeretnél és hosszútávon is gondtalanul szeretnéd élni a mindennapokat, akkor érdemes lehet ezt a kompromisszumot meghozni.

A munkájukról számlát is adnak. Ez akkor lehet nagyon fontos, ha van lakásbiztosításod és a kárt szeretnéd bejelenteni. Ekkor elengedhetetlen az elvégzett munkáról a számla, hogy a terítés meg tudjon történni.

A Top Víz Gáz Fűtésszerelő AA minősítést is kapott, ezért a megfelelő munkavégzés és szaktudás már tényleg nem kérdőjelezhető meg.

Amennyiben biztos kezekbe szeretnéd adni a lakásodat és minőségi munkát vársz egy szerelőtől, akkor a Top Víz Gáz Fűtésszerelő csapatát bátran keresheted. Ők biztosan nem fognak csalódást okozni, hiszen mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedett légy. Minden adott a megfelelő munkavégzéshez és lelkiismeretesen is dolgoznak, ezért veszítenivalód velük igazán nincs.

Keresd őket bizalommal víz, gáz, fűtésszerelés, dugulás elháríts, csőtörés vagy csatornázás esetén is!