Egy rohanós nap: bababoltban és autószervizben is jártam

Minden kisgyerekes szülő tudja, hogy az anyák és apák élete lényegében rohanásból áll. Rengeteg a tennivaló, de túl kevés rá az a bizonyos 24 óra a napban. Talán az a legnehezebb időszak, amikor még nem alakult ki a számunkra ideális napi rutin, és emiatt folyamatosan egy hatalmas káosznak érezzük az életünket.

Újdonsült édesanyaként a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen nehéz is a temérdek feladat között lavírozni, és persze mindeközben gondoskodni egy kisbabáról is. Igyekszem minél jobban helytállni – nem mondom, hogy tökéletesen sikerül, de nem adom fel.

Az egyik módszerem, hogy mindig alaposan eltervezem a heti és a napi feladataimat is. Ma például két fontos dolgot is el kellett intéznem: új babaruhák vásárlását és az autó gumicseréjét.

Csak délutánra volt időpontom gumicserére a Méta Autószervizbe, ezért reggel bőven volt időm a kislányom társaságában szétnézni a bababoltban. Rengeteg szép ruhát találtam neki, és mire végeztünk, már indulhattunk is az autószervizbe.

Azt szeretem a Méta Autószervizben, hogy náluk mindig időpontot kell foglalni, így elkerülhető a többórás várakozás. Maga a foglalás pedig kifejezetten egyszerű, én mindig az online felületükön szoktam időpontot kérni, de akár telefonos úton is fel lehet venni a kapcsolatot a céggel.

A gumicsere – ahogy minden más munkafolyamat is – rendkívül zökkenőmentesen zajlik a Méta Autószervizben. Igazán kellemes környezetben lehet várakozni, amíg az autónk elkészül, ugyanis klimatizált váróteremmel rendelkeznek, ráadásul még ingyenesen használható wifit is biztosítanak az ügyfeleik részére.

Bármilyen probléma merült is fel eddig az autómmal kapcsolatban, tudtam, hogy a metaautoszerviz.hu oldalon meg fogom találni rá a megoldást a szerviz szolgáltatásai között. A Méta Autószerviz vállal többek között fékjavítást, állapotfelmérést, kuplungcserét, a futómű beállítását, de még villamossági szervizt is. Ez a lista persze nem teljes, ennél jóval több szolgáltatást vehetünk igénybe, amelyekről részletes tájékoztatást kapunk a cég honlapján.

Mivel én nem sok mindent tudok az autókról, nagy segítség számomra az is, hogy a metaautoszerviz.hu oldalon az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatban arról is informálódhatunk, hogy az adott meghibásodásnak milyen jelei vannak.

Vegyük például a kuplungcserét! Aki esetleg nem tudná, hogy mikor érdemes ilyen céllal szervizbe vinni az autót, az a Méta weboldalán informálódhat a témában. Kiderül innen, hogy ha a kuplung rángat elinduláskor, esetleg csúszik vagy felengedés közben a váltó felől zajt hallunk, az nagy eséllyel a kuplung meghibásodásáról árulkodik, és tanácsos minél előbb szervizbe vinni a gépkocsit.

Akiben még ezek után is felmerülne a kérdés, hogy miért választom mindig a Méta Autószervizt, annak csak azt tudom mondani, hogy elsősorban a megbízhatóság és a kiemelkedően jó ár-érték arány miatt. De mit is értek ez alatt?

A metaautoszerviz.hu oldalt böngészve mindenki számára egyértelművé válhat, hogy ez az autószerviz nagyon is megbízható. A munkájukra minimum fél évig érvényes garanciát vállalnak, amennyiben az általuk beszerzett alkatrészekkel dolgozhatnak. Továbbá a javítás során fotókat készítenek a járműről, valamint folyamatosan vezetik a munkalapot, mi pedig mindezekhez hozzáférhetünk a cég online felületén keresztül.

Ami pedig az ár-érték arányt illeti: elég egy pillantást vetni az árlistára ahhoz, hogy lássuk, mennyire megfizethető óradíjjal és szerelési árakkal dolgozik ez a szerviz. Figyelembe véve a szakemberek több mint 15 éves munkatapasztalatát, a szerelés során használt modern eszközöket és a minimum féléves garanciát, úgy gondolom, hogy teljes mértékben megéri a Méta Autószervizt választani. Annál is inkább, mivel bármilyen típusú gépkocsival fordulhatunk hozzájuk, hiszen ez egy márkafüggetlen szerviz.

Nem érdemes tovább halogatni az autó szervizelését! A metaautoszerviz.hu oldal felkeresésével minden problémát könnyedén megoldhatunk.