Huawei gyorsszerviz- kijelző csere, akkumulátor csere

A jelen évszád egyik legszuperebb találmánya számomra a baba-kamera. Persze, mi is felnőttünk valahogy mindenféle ilyen ketyere nélkül, még babamonitor sem volt. Anyukám fülelt és éberen aludt, hogy minden egyes rezdülésemre felébredjen, ha bármi bajom van azonnal a segítségemre legyen. Most viszont már simán működik az, hogy külön szobában legyen anyuka a gyermektől, mert a baba kamerával aztán bárhonnan szemmel lehet tartani a csemetét. Kivéve, hogyha a telefonod kijelzője ripityára törik, akkor egy kicsit nehezebb ez a dolog, addig legalábbis biztosan, amíg meg nem javítják. De erre van a Huawei gyorsszerviz- kijelző csere, akkumulátor csere pillanatok alatt az Alleeban.

Az egyik kolléganőm ajánlotta, hogy ugorjak be a munkából hazafelé, mert hogy gyorsan és nem horror áron meg tudják oldani ezeket a típusú problémákat. Az lcdfix.hu-nál pedig tényleg az történt, hogy gyakorlatilag leadtam a készüléket, ők mondtak egy meglepően rövid időintervallumot, ami alatt épp hogy meg tudtam enni egy szendvicset az emeleten és már kész is volt a készülékem. Közben persze sasoltam, hogy még mit is lehet náluk találni. Az egyik, ami nagyon tetszett, hogy foglalkoznak használt készülékek eladásával, ami nem csak önmagában jól hangzó dolog, hanem sokkal inkább attól klassz, hogy ők felvásárolnak hibás készülékeket, amiket megjavítanak, majd azokat garanciával együtt értékesítenek tovább. Ez mind azért szimpatikus, mert ezzel nem kerülnek idő előtt kidobásra olyan készülékek, amik egyébként még jócskán használhatók lennének és nem vesz boldog-boldogtalan új készüléket nulla forintért kamatmentes részletre, amikor egyébként semmi szükség rá. Fontos lenne, hogy egyre több ilyen szerviz üzemeljen, ahol meg tudják csinálni ezeket a tipikus “gazdasági totálkár” kategóriás problémákat olyan áron, amiért még érdemes.

Az lcdfix.hu telefonos kínálata fenn van a weboldalukon, ahogyan a hozzá való tokok is elérhetők a weben és az Alleeban lévő üzletben is. Tehát nem csak Huawei gyorsszerviz- kijelző csere, akkumulátor csere érhető el a standon, de ez a sok másik témakör is a szolgáltatások között szerepel. Az én írásom persze nem teljeskörű a tevékenységüket illetően, így ajánlom, hogy nézzétek meg mi van náluk a weben, mert ott lesz az igazán részletes infó. Ha viszont kifejezetten a kijelző csere és az akkumulátor lecserélése érdekes nektek, akkor tutira a legjobb helyen jártok az lcdfix.hu-val. Az Alleeban megtaláljátok őket egy egészen központi helyen, nehéz eltéveszteni! És ami gyorsszerviz, az a valóságban is gyors – úgyhogy ne számoljatok rá túl sok időt!