Mivel közlekedik a baba?

Az utóbbi időben elég frekventált látogatója voltam a különböző bababoltoknak. Ennek egészen nyilvánvaló oka van. Amióta eggyel többen lettünk, sokkal több tényezőre oda kell figyelnem a mindennapokban, és van ami soha nem tűr halasztást. Talán sokak számára furcsán hangzik, de mégis más, hogy így már több emberről kell tudnom gondoskodni, mint ezelőtt. Bár nagyjából természetesen jön, nem mindig könnyű, hamar túlterheltnek érzem magam. Közben főleg meg inkább azért, hogy biztosan jól csinálom-e a dolgomat, elég jó anyja vagyok-e a gyerekemnek? És közben egyik boltról a másikra megyek, hogy mindene meglegyen az én kis kincsemnek. Akkor jöttem rá, hogy máshogyan is okozhatnék örömet a babámnak, mikor az egyik ilyen boltban megpillantottam a különböző biciklihez való baba-felszereléseket.

Rájöttem, hogy lassan többet is kivihetném őt a természetbe, és milyen jó lenne biciklis körutakat tenni odakint. Egy problémám volt, hogy az én biciklim nem olyan régen teljesen tönkrement. Egyébként is szerettem volna egy újat, de azt gondoltam, hogy gyerekkel nem lehet… Egészen idáig.

Bár az interneten csak referenciákat igyekeztem keresni, végül egy online boltot választottam a legújabb kerékpárom kiválasztására. Több oka volt, hogy ez így történt. A legfontosabb indok az az, hogy felfedeztem az E-bike kínálatot. Hasonló biciklikből már rengeteget láttam külföldön, és itthon is egyre többen használják ezeket a járgányokat. Én eddig csak egyszer próbáltam ki, amikor kölcsönöztem egyet, és az az igazság, hogy nagyon élveztem. Például ha nem kapcsolom be rajta a rásegítést, akkor egy egészen intenzív edzést is tud nyújtani, mert az akksi miatti nehezebb szerkezetet nehezebb is megmozgatni. Ha pedig extra sebességre vágyom, csak rákapcsolok az elektromosságra, és csak úgy süvítek vele a messzeségbe.

Nagyon nagy fontolóra vettem, hogy egy ilyen típust szerezzek be magamnak. Abban az esetben, ha bicikli után húzhatós babahordozót szereznénk be, sokkal egyszerűbben, meg Marcinak is élvezetesebb gyorsasággal tudnék haladni egy-egy kirándulás alkalmával. Meg hát, a motorbolt.co.hu E-bike kínálata nem hagyott csomó ideig nyugodni, ezért úgy döntöttem, hogy be fogok fektetni egy efféle járgányba. Sőt, a férjem is elcsábult a meséléseimre, és szerencsénkre férfi meg női kerékpárok közül is bőszen lehet válogatni.

Nyilván nem a legolcsóbb készülékekről van szó, éppen ezért akartuk okosan megválasztani a darabokat. Szerencsére a Viczai Kft. weboldala nagy segítségünkre volt ebben, ebből tudatva minket, hogy tisztában vannak a döntés fontosságáról. A biciklikről az összes szükséges paramétert feltüntetik a termékleírásban, így nincs szükség arra, hogy órákat töltsünk el egy áruházban az eladó tanácsait hallgatva. Félreértés ne essék, nincsen ezzel semmi baj, de amilyen ügyességgel a motorbolt.co.hu kiküszöbölte a problémát, az nagyon szimpatikus volt számunkra. Az oldalon lehetőség van összehasonlításra, melynek segítségével a számunkra szimpatikus darabokat összeválogathatjuk, és a kört leszűkítve könnyebben tudunk dönteni arról, hogy árértékarányban és képességben melyik E-bike variációt érdemes kiválasztani.

A képek tökéletes minőségűek, és alatta pedig le lehet olvasni a leglényegesebbeket: az akkumulátor, motor paramétereit, tárcsafékeket, a pedálokat, a váz anyagát, meg minden egyebet, amit egy bicikliről érdemes lehet tudni.

Természetesen további előnyökkel is rendelkezik a webáruház. Nem elég, hogy összeszerelve és indulásra készen érkeznek meg házhoz a biciklik, de vannak termékeik, amiket bizonyos összeghatár fölött ingyenesen szállítanak ki. A vásárlás során lehet hűségpontokat is szerezni az oldalon, ami azt jelenti, hogy egy következő vásárlás alkalmával forintban értetendő összegre fel tudjuk őket használni. Egy akkora kiadásnál, mint az E-bike, azért ez nem is olyan rossz. Kiváló lehet a későbbiekben akár Marci gyermekbiciklijére beváltani, hiszen azt is lehet kapni a motorbolt.co.hu oldalán.

A termékekre visszavásárlási garancia is érvényes, de ezt kötve hiszem, hogy mondjuk rossz minőségi okra visszamenőleg kellene alkalmazni. A biciklik szuperek, a kiszállítással is minden a legnagyobb rendben ment, ezért nyugodt szívvel tudom ajánlani, még ilyen nagyobb befektetésekre is. Egyébként a vásárlásokról a webáruházon is nyugodtan meg lehet osztani a véleményeket, ezért többszörösen is biztosított a megfelelő választás, vagy ha pont nem sikerül úgy, akkor sem kell kétségbe esni.

Annyi szín és típus közül tudtok válogatni, hogy szerintem ti is jobb, ha meggondoljátok, hogy az internetről rendeljetek E-bike-ot. Ha pedig nagyon makacsan ragaszkodtok az élő shoppingra, Dunaföldváron megtaláljátok őket. Mert bizony, van boltjuk is, ahova be is sétálhattok.

Már fel vagyunk készülve rengeteg kirándulásra. Mindezt a motorbolt.co.hu-nak hála, akiktől tökéletes járgányokat kaptunk kézhez. Biztos vagyok benne, hogy a fiunk első biciklije is innen fog kikerülni, meg ki tudja… Jövő karácsonyra lehet mindenki biciklit kap tőlünk.