Nem csak a babáknak fontosak a krémek

Bizony, nemsokára bővülni fog a mi kis családunk!

Ő már a harmadik gyermekünk lesz, de természetesen így is ugyanúgy izgatottak vagyunk, mint az előtte lévőknél.

Ez azonban azért annyiban még is más, hogy most már sokkal tapasztaltabbak vagyunk a babákkal kapcsolatban.

Az első gyermekünk, Panka, esetében azért még sok volt a nehézségünk. Igaz, elolvastam a születése előtt legalább öt könyvet arról, hogyan kell egy kis babával bánni, de hát sajnos az elmélet köszönőviszonyban sem volt a gyakorlattal. Szokás azt mondani, hogy az ember akkor tanul meg a legjobban valamit, ha csinálja. Nos, nem tudom, hogy ez helytálló-e az élet minden területén, de a gyereknevelésre ez teljesen igaz, ezt tapasztalatból írhatom nektek.

A könyvekben persze szerepeltek olyan gyakorlati tanácsok, melyeket tudtam alkalmazni, szóval nem akarom azt állítani, hogy semmit sem tudtak nekem segíteni a babákkal kapcsolatban.

De ezeknek a könyveknek arra már például nem volt ötlete, hogy mit kezdjek azzal, mikor már harmadik éjjel nem tudtam magam kialudni rendesen, mert a gyerek sír. A férjem azért persze rengeteget segített nekem, és volt, hogy váltott engem éjszaka, de neki minden reggel a munkahelyére kellett mennie, szóval ez azért nem volt egy tökéletes megoldás.

De akkor mi volt a megoldás? Hogy egyszerűen végig csináltuk, a nehézségek ellenére is. Panka után már azért eléggé megedződtünk, és Andrissal már valahogy egyszerűbb volt minden.

Bízom benne, hogy a következő babánkkal még ennél is könnyebb lesz. Jó előre felkészültem, és már rendeltem is egy csomó babaholmit az internetről.

Elmentem az egyik kedvenc boltomba is, ahol mindenféle kozmetikumot is lehet kapni. Itt jól bevásároltam babakrémekből, amik majd védeni fogják a kicsinek a bőrét.

Persze ebben a kozmetikumban voltak olyan termékek, melyeket felnőtteknek szántak. Találtam itt egy új márkát, amit addig még nem láttam. Úgy voltam vele, hogy a babaholmik mellé veszek tőlük is pár terméket magamnak, mert nagyon megtetszett a csomagolásuk.

A Herbiovit termékeiről van szó, és életem legjobb döntésének bizonyult, hogy próbát tettem velük. Bátran ki merem jelenteni, hogy ez a lelkes csapat készíti a legjobb natúrkozmetikumokat!

Az első készítményük, amit kipróbáltam, az egy kézkrém volt, ami olyan mértékben varázsolta széppé a kezeimet, amit addig előtte semminek sem sikerült elérnie. Na persze, ebben igazából semmi meglepő sincs, ha kicsit a mélyére ásunk a dolgoknak, és megnézzük, hogy miket is tartalmaz ez a kiváló krém.

Nézzük, hogy miket is találhatunk benne!

Elsőként az édesmandula proteint említeném meg, ami nem csak arra jó, hogy hidratálja a bőrünket, de még a bőrérzetet is egyedülállóan kellemessé tudja tenni. Ez egy igazán értékes alkotóeleme ennek a fantasztikus produktumnak, de közel sem az egyetlen!

Ott van még a szintén hidratáló hatással rendelkező urea is, ami kifejezetten a szárazbőrre kedvező, hiszen egyszerre van vízmegkötő, bőrlágyító és viszketéscsillapító hatása is.

Ez egy kiváló választás mindenkinek, akinek száraz, repedezett a bőrre, mert ez a krém képes ezeket kifejezetten gyorsan orvosolni. Akár arra is használhatjuk, hogy az ekcéma tüneteit mérsékelje és megelőzze. Ez a remek kis krém egyébként nem csak bőrünknek tesz jót, de még a körmeinknek is. Nagyon boldog vagyok azért, amiért felfedeztem ezt magamnak, hiszen a hideg idő közeledtével mindig kiszárad a bőröm, azonban ennek a kozmetikumnak a használatával ez már a múlté.

Az eddigi írásomból talán már kezditek sejteni, hogy nem túloztam, mikor azt mondtam, hogy a legjobb natúrkozmetikumok és a Herbiovit fogalma összefonódik.

Azonban még más termékekről is tudok nektek mesélni, hiszen nem csak a fenti volt az, amit már kipróbáltam.

Vásároltam többek között fekete nadálytő krémet is, mert a férjem a munkája során állandóan kisebb sérüléseket szerez. Ez a készítmény jelenti a tökéletes megoldást az ilyen esetekre, hiszen a hatóanyagait úgy állították össze, hogy a lehető legeredményesebb legyen. A krém hatásosságát most is ugyanarra az okra vezethetjük vissza, mint az előző esetében: a hozzáadott minőségi alkotóelemeknek a tökéletes arányára.

A sérülések több csoportjával is képes ez a krém elbánni, ami nem is csoda, hiszen ez is a legjobb natúrkozmetikumok csoportját erősíti. A párom például rendszeresen zúzódásokat szenved, azonban mióta ez a krém megjelent a háztartásban, azóta ezek sokkal hamarabb eltűnnek.

A nagyobbik gyermekemnek meg állandóan megrándulnak az izmai, köszönhetően annak, hogy állandóan valamilyen fizikai aktivitást végez. Nos, ez a termék az Ő számára is nagy segítséget jelent.

A termékekből itt jellemzően két kiszerelést is lehet vásárolni. Az egyik egy 250 milliliteres tégely, míg a másik egy tubus, ami 75 milliliteres. Mivel nálunk nagyon beváltak ezek a termékek, melyek ettől a csapattól érkeztek, ezért én rendeltem ilyet is, olyat is.  Az előbbieket otthon szoktuk használni teljesen magától értetődően. Az utóbbiak rendszeresen akkor kerülnek elő, mikor például a család elutazik valahova, hiszen ilyenkor sokkal egyszerűbb a kisebb termékeket berakni a bőröndökbe. Számomra nagyon jó képet alkot a szolgáltatóról az, hogy igyekeznek megfelelni minden szóba jöhető igénynek, ami sikerül is nekik.

Egyébként már a weboldalukon történő tartózkodás is egy nagyon kellemes élmény a számomra, és nem csak azért, mert itt a legjobb ozmetikumok találhatóak meg.

Ott van például a blog is, ahonnan én már számtalan hihetetlenül hasznos ismeretet tudtam szerezni.

Található itt egy írás, ami a férfiak csoportját célozza meg, és a bőrápolással kapcsolatban ad nagyon jó tanácsokat. Hihetetlenül szimpatikus a szolgáltató részéről az, hogy őket is igyekszik megszólítani, főleg azért, mert sok hasonló oldalon tapasztaltam már ennek a teljes ellenkezőjét. A férjem számára ez jól jött.

És hogy egy kicsit aktuális is legyek: van itt egy cikk, ami arra tér ki, hogy mire kell figyelni a bőrünk esetén akkor, mikor beköszönt a hideg. Azt tudni kell, hogy ilyenkor némileg megváltoznak a játékszabályok, és sokak hajlamosabbak ilyenkor a szárazbőrre. Ezt én nem is tudtam, de hála ennek a lelkes kis csapatnak, most már én is tudhatom, hogy mire is kell odafigyelnem a hideg évszakokban.

Azok számára, akik szeretnek kényelmesen és otthonról vásárolni, van egy jó hírem.

A herbiovit.hu oldala tökéletes körülményeket teremt ahhoz, hogy termékeket rendeljünk és vásároljunk innen. Érződik, hogy itt a kiváló készítményeken kívül arra is törekedtek, hogy maximális vásárlói élményt biztosítsanak az érdeklődőknek. A fizetés és a rendelés témájában egy külön bejegyzést is találunk itt, ahol minden tudnivalót közölni fognak velünk.

Érdemes mindjárt nagyobb tételben vásárolni tőlük, hiszen egy meghatározott összeg elérése után a szállítás teljesen ingyenes lesz.