Patyolattiszta babaszoba

A kisfiunk érkezését már nagyon vártuk. Tudom, ez valószínűleg elcsépeltnek hangzik, de azt hiszem, életemben soha semmit nem vártam még ennyire, mint őt.

Ez a meglehetősen intenzív várakozás persze megnehezítette a mindennapokat, hiszen van a várakozásnak egy olyan tetőpontja, amelyet átlépve az ember már egy percet sem tud nyugton maradni.

Úgy voltunk vele, hogy muszáj lesz valamit kitalálnunk, ha nem szeretnénk beleőrülni ebbe az izgatott állapotba.

Így jutottunk el az egyik közeli bababoltba: úgy gondoltuk ugyanis, hogy a pici babaruhák látványa majd egy csapásra csillapítja a várakozásunkat.

Utólag visszatekintve az egészre, nem tudom, hogyan tévedhettünk ekkorát: a bababoltban eltöltött órák csak fokozták a már fokozhatatlannak hitt türelmetlenségünket.

Végülis, már csak három hónap volt hátra a jövevény érkezéséig: ezt még mindig kibírhatatlanul soknak éreztük, sőt, egy egész örökkévalóságnak!

Ezért egy sokkal kreatívabb ötlettel álltunk elő: úgy határoztunk, hogy végzünk egy kis átalakítást a házon, annak érdekében, hogy a baba a legnagyobb kényelembe és szeretetbe érkezzen.

Meg is bíztuk az egyik belsőépítész barátunkat a babaszoba kivitelezésével: nagyjából két hónapra jósolta a munkálatok idejét.

Ezzel szerencsére ki voltunk békülve. Picit szégyelltük magunkat, hogy a megbízás nem is annyira a barátunknak szólt, mint inkább annak, hogy ne kattanjunk meg a nagy várakozástól.

Erről persze, neki nem kellett tudnia.

Pár héten belül mesébe illően át is változott az emeleti szobák elrendezése: az egykori gardróbból egy imádnivaló, pici birodalom nőtte ki magát.

Biztos vagyok benne, hogy bármelyik gyerek szívesen töltötte volna ott első éveinek egy részét, hiszen még mi magunk is ott aludtunk sokszor, holott mi már egy ideje elmúltunk 1 évesek.

Szó mi szó, az ötletünk kifizetődőnek bizonyult: annyira bekapcsolódtunk a szervező-tervező munkálatokba, hogy hirtelen már nem is maradt időnk megőrülni.

Egyetlenegy zavaró aspektus volt, amivel nem tudtunk mit kezdeni: az átalakítás elképesztően nagy port kavart a szobában, ha fogalmazhatok így.

Ez mondhatni, teljesen természetes, ám mégiscsak egy kisbaba fogja itt megtenni az első lépéseit, akit nem tehetünk ki egy tüdőbaj veszélyének.

Neki is láttunk gyorsan az internet felkutatásához. Mivel hallottunk már korábban a greenwaykft.hu-ról, így beírtuk a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas keresőszavakat a böngészőbe, hogy mihamarabb rátaláljunk a megoldásra.

Szerencsére, rá is bukkantunk: a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas szavak ugyanis egy egytárcsás súrolóhoz vezettek bennünket, amely igencsak felkeltette az érdeklődésünket.

A greenwaykft. hu oldaláról megtudhattuk, hogy széleskörű tisztítási feladatokra használható: kristalizálásra, polírozásra, valamint parkettatisztításra pl. éppúgy alkalmazható, mint mondjuk samponos szőnyegtisztításra.

Mindezen kívül rendkívül zajmentes is, továbbá az olyan földi halandók számára is egyszerűen használható, mint mi, akik a gyerekük születése előtt két hónappal találták ki, hogy nem ártana egy gyerekszoba a már most imádott jövevénynek.

Ráadásul, kezeink biztonságáért sem kell kimondottan aggódnunk, ha a greenwaykft.hu egytárcsás súrológépe mellett döntünk: a zárt irányítókar ugyanis megvéd bennünket az esetleges sérülésektől.

Hála Istennek, a leírás teljesen összhangban volt a valósággal: az átalakítási munkálatok befejezése után neki is láttunk a nagy takarításnak.

Hihetetlen, hogy egy ilyen mértékű patyolattisztaság eléréséhez mindössze csak a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas – kifejezést kellett beírnunk a keresőbe.

A kisfiunknak egyetlen porszemmel sem kellett bajlódnia, a legnagyobb tisztaságba és biztonságba érkezett meg szerencsére.