Találtam egy szép táskát, amibe beleférnek a babaholmik

Nemrégiben találtam egy szép táskát, amibe minden babaholmi belefér. https://www.annataska.hu/anekke – ezen a helyen vásároltam egy szuper Anekke táskát. Hogy miért emellett döntöttem?

Azért, mert mielőtt megszületett volna a kisbabánk, azelőtt is szívesen viseltem az Anekke táskáit. Persze sokak számára ez a szó furcsán hangozhat, de én vallom, hogy nem csak a ruha, hanem a kiegészítők is öltöztetnek. Mint amilyen egy táska is. Szóval korábban az Anekke kínálatából a kisebb darabokat választottam, kis kézitáskát vagy hátitáskát, mióta azonban megszületett a kisbabánk, egyszerűen nem fértek el a holmijaim ezekbe.

Úgyhogy ideje volt újra ellátogatnom az annataska.hu-ra, ahonnan mindig vásárolok és keresnem egy olyan táskát, ami megfelel az igényeimnek. Így is lett egyébként, de ne szaladjunk ennyire előre. Az annataska.hu ugyanis szuper termékeket kínál, https://www.annataska.hu/anekke – nem csak Anekke táskákat és pénztárcákat, hanem sok minden mást is. Én például a férjemnek is itt vásároltam meg a táskáját, és nagyon örült neki.

Azért szeretek az annataska.hu-n vásárolni, mert itt jó árakat, rendszeres kedvezményeket találok, ráadásul a vásárlás után hűségpontokat is kapok, ami szintén egy szuper dolog. Nagyon örültem neki, mikor találtam egy jó nagy válltáskát, amibe tényleg nagyon sok minden belefér. Akinek kisgyermeke van, biztos tudja, hogy mi mindent kell magával vinnie. És persze ott a babatáska, de amikor nem indulunk hosszú távra, akkor szerintem felesleges még azt is cipelni. Ahogy egyre nagyobb lesz a csemeténk, úgy térek majd vissza az egyre kisebb Anekke táskákhoz és reményeim szerint újabb darabokkal is gazdagodom majd.