ÜDVÖZÖLJÜK A MEGÚJULT CSEMETESZIGETEN!
Válogasson kedvére termékeink között, és válassza ki babájának legmegfelelőbbet!

MINŐSÉGI OLCSÓ ÉS HASZNÁLT BABARUHA BOLT, GYEREKJÁTÉKOK OLCSÓN

Üdvözöljük a Csemetesziget Bababoltban!

Amikor elkezdtük a webáruházunkat tervezni, szerettünk volna olyat alkotni, amelyben benne van az elhivatottság és a szeretet a kisbabák és édesanyjuk iránt.

Ezért igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, hogy ezen a kicsi szigeten mindketten megkapják a legjobbat.

Hiszen a babák számára minden egy csoda, felfedezés, móka-kacagás amivel mindig egy lépéssel közelebb kerülnek az őket körülvevő világhoz.

Ezért fontos számunkra, hogy a termékeink kiváló minőségűek, ugyanakkor áraink megfizethetőek, és mindenki számára elérhetőek legyenek.

Ezen lépések megtételéhez, amit nálunk megtalálhat az:

- az ismert márkák, a kevésbé ismert gyári csomagolású olcsóbb árkategóriát képviselő, ám minőségi gazdaságos pelenkák, popsitörlőkendők, babaápolási termékek (babafürdetők, testápolók, samponok, fogkrémek)
- a mindennapok során szükséges kellékek is, melyek legyenek akár játszó-, vagy etetőcumik, cumisüvegek, szundikendők, készségfejlesztő játékok, ágyneműk, különböző játéktárolók, játszószőnyegek, pihenőszékek, bababiztonsági felszerelések, egyéb kiegészítők a fürdetéshez, és a szobatisztasághoz (kifogók, törölközők, köntösök, bili, piszoár, stb.)
- új, valamint minőségi használt babaruhák is, melyek között a jól ismert Disney-s termékek és márkák is megtalálhatóak
- természetesen a babaszoba sem maradhat ki, melyet a minőségi bútorokkal, vagy épp bútorcsaládokkal tehetünk igazán kényelmessé. Legyen szó akár egy pelenkázó komódról, egy kiságyról, vagy esetleg ruhás szekrényről. Hangulatáról pedig falmatricáink széles választékával, hangulatvilágítással, éjszakai fényekkel gondoskodhatunk, ezzel segítve a kicsiknek még örömtelibbé tenni itt eltöltött időt
- ezen kívül még babakocsik és babakocsi kiegészítők is, mint pl. esővédő, tárolók, bundazsákok
Folyamatosan bővítjük árukészletünket, hogy kínálatunkban minél több új és használt babaruha és egyéb babatermék is megtalálhatóak legyenek 0-3 éves korig, vagy akár még tovább is.

Babaruháink minőségiek, ugyanakkor a babaruha boltunkban a rengeteg egyéb termék mellett a használt, olcsóbb babaruhákat is megtalálja.

Nyomon követjük a babatermékekkel kapcsolatos legújabb trendeket, és persze vásárlóink visszajelzéseire is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy mindig naprakészek legyünk, és a vásárlóink igényeinek maximálisan megfeleljünk.

A hűségért cserébe egy törzsvásárlói programot hoztunk létre, melyben még tovább tudjuk segíteni, hogy megtalálja Önnek és babájának a legmegfelelőbb terméket.

Kellemes böngészést kívánunk, reméljük termékeink elnyerték tetszését, és hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük.

MINŐSÉGI, OLCSÓ BABARUHA BOLT ÉS HASZNÁLT BABARUHÁK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Egy babaruha bolt, amely nemcsak új és használt babaruhákat forgalmaz. Minőségi termékek olcsón, megfizethető áron, ez a Csemetesziget Bababolt!