A baba hamarabb érkezik, de mi ennek nagyon örülünk

A párommal már évek óta együtt vagyunk, és nem rég a kezét is megkértem, amire örömömre igent is mondott. Azt terveztük, hogy egy év múlva fogunk összeházasodni, és majd valamikor azután szeretnénk belevágni a családalapításba.

Ember tervez, Isten végez, ahogy mondani szokás. Úgy alakult, hogy a kis babánk még a tervezett esküvőnk előtt megérkezik ebbe a világba. Nekünk ez természetesen határtalan boldogságot jelent, de azért komoly újratervezéssel is fog járni ez az egész.

Úgy döntöttünk, hogy az esküvőt ezért előrébb hozzuk, hogy utána csak a kisbabánk érkezésére koncentrálhassunk. Sok mindent be kell majd szerezni, és mindenképpen szeretnénk elköltözni egy nyugodtabb és csendesebb környékre is, hiszen ott a babának is jobb lesz majd felnőni.

Egyszóval sok teendő vár ránk, ezért az esküvőt gyorsan le akarjuk tudni. Mindenképpen szerettünk volna a rendezvény vendégeinek valamilyen esküvői köszönőajándékot biztosítani, amire a legjobb megoldást a selfiegep.hu jelentette a számunkra.

A weboldalukon keresztül megtaláltam a telefonszámukat, amin keresztül rögtön fel is hívtam őket. Ezt megtehettem volna a honlapon található űrlapon keresztül is, de mivel sietős volt a dolog, ezért inkább direktebb módon akartam felvenni velük a kapcsolatot.

Itt részletesebben is beszéltek nekem a szolgáltatásukról. Elmondták, hogy a fotógép mellé jár egy fehér fotófal is, de van lehetőség más mintákból is rendelni. A háttereket bárki megnézheti magának a szolgáltató honlapján keresztül. Ezek tényleg eléggé változatosak, így biztos vagyok benne, hogy bárki megtalálja itt a kedvére valót.

Ezen kívül még egy csomó mindenféle holmit is biztosít nekünk a szolgáltató, melyeket felhasználva lehetőség van a fotókat változatossá és humorossá tenni.

Megtudtam azt is, hogy a résztvevőknek semmit sem kell várni arra, hogy a kezükbe vehessék a fotókat, ugyanis azokat a gép azonnal kinyomtatja a számukra. Ezt nevezem én aztán köszönőajándék esküvő szolgáltatásnak!

A gépnek a bérlése történhet négy, hat és nyolc órában is. Úgy gondoltuk, hogy a hat órás ajánlat pont megfelelő lesz a számunkra, így azt választottuk. Szállítási díjjal nem kellett számolnunk, mert a mi esküvőnk Budapesten lesz, ahova ingyenes a kiszállítás.

A rendezvény előtt már egy órával ki fog érkezni a selfiegep.hu munkatársa, így bőven lesz idő arra, hogy mindent előkészítsen. Végig ott lesz a fotósarokban, így bárkinek segítséget tud nyújtani a gép kezelésében, amire egyébként ritkán van szükség, mert a berendezésnek a használata rendkívül egyszerű.

A képeknek nem csak fizikai formában történik meg a megörökítésük, de digitálisan is. A mai világban sokan szeretik megosztani a fotókat online is, amit így könnyedén megtehetnek majd. Biztos vagyok benne, hogy mindeninek kellemes meglepetést fog jelenteni majd ez a gép.