Bababoltban kapott remek ötlet

Imádok baba ruhákat nézegetni és eljátszani a gondolattal, hogy milyen lesz, amikor majd valóban vásárolnom kell majd ezeket a holmikat. Olyan kis aranyosak és cukik tudnak lenni a baba ruhák, kis tipegőt, pólók, kis cipők, de szerintem még a kiságy is aranyos. Mindig feldobva távozok a baba üzletekből, így egy héten egyszer kb mindig benézek egybe.

Amikor legutóbb épp így nézelődtem egy boltban, meghallottam, hogy két nő egyedi és saját tervezés alapján elkészülő pólókról beszélnek. Lánybúcsú alkalmából szeretnék meglepni a menyasszonyt, illetve születésnapi ajándéknak is szeretnének egyet. Felkeltette a téma az érdeklődésemet, hiszen én már régóta keresek olyan megbízható helyet, ahol megtudnák valósítani az én ötleteimet, de még nem találtam. Nem volt minőségi a póló, valahol a minta volt nagyon rossz minőségű és könnyen levált a pólóról, valahol viszont olyan sokára tudták volna megcsinálni, hogy annyi időm nem volt várni rá.

Szóba is elegyedtem a két nővel. Megtudtam, hogy a LOLmarkt oldalán rengeteg póló található, és nem csak egyediek és ötletesek, de még te magad is megálmodhatod a saját pólódat. Sőt, még nem is kell saját magadnak megrajzolni a mintát, ha nem szeretnéd, hiszen a LOLmarktnál ezt is szívesen megcsinálják. Neked csak pontosan el kell mondani, hogy mit szeretnél, és ők megvalósítják. A pólóra nyomás előtt mutatnak egy tervet és ha az tetszik és jóváhagyod, akkor mehet is a pólóra. Így, ha személyesen bemész az egyik üzletükbe, akkor akár még ott helyben meg is kaphatod aznap az egyedi, személyre szabott pólódat. Pontosan ez volt az, amit én kerestem és amit a többi helyen nem kaptam meg, illetve hiányoltam. Szinte majd hogy nem tökéletesek voltak így első hallásra.

Az ország 13 területén megtaláltatóak, így valószínűleg mindenki megfogja találni a hozzá legközelebb lévő üzletet. Viszont ha nem szeretnél bemenni, arra is van lehetőség, hiszen online is mindent el lehet intézni. A rendeléseket nagyon gyorsan teljesítik, hiszen a rendelés leadását követően akár 1-2 munkanapon belül már a kezedben is foghatod a megrendelt árut. Ha pedig nem szeretnél a futárra várni, akkor az üzletben is átveheted a rendelésedet. Bolti átvétel esetén a szállítás még ingyenes is, így ha ez valakinél szempint, akkor érdemes lehet ezt választani.

Miután mindezt meghallgattam, nagyon lelkes lettem és haza érésem után egyből utána is néztem a LOLmarkt oldalán. Valóban nagyon megnyerő és letisztult weboldallal találtam szembe magamat. A tájékozódás nagyon egyszerű , mindent egyből könnyen meg lehet találni. A baba boltban elmondottak pedig valóban igaznak bizonyultak.

A honlapjukon is fel van tüntetve minden fontos információ és tudnivaló. Külön kategóriák alapján is lehet keresgélni a pólók között. Ilyen kategória például: szülinap, legénybúcsú, lánybúcsú, páros pólók, poénos, apás, anyás, mamás, filmes,traktoros pólók. Minden kategóriában nagyon sok póló megtalálható, így bőven van miből válogatni. Ha azonban az oldalon nem találod meg a számodra tökéletes pólót, akkor még mindig ott a lehetőség az egyedi, általad megálmodott póló megalkotására. Nekem pedig pont erre volt szükségem. De azért még alaposan megnéztem mindent, hátha találok is olyan pólót, ami már kész van, és elnyeri a tetszésemet.

Ahogy nézelődtem az oldalon, találtam egy gyakori kérdések részt is. Ennek nagyon megörültem, hiszen ezek mindig nagy segítséget tudnak nyújtani. Nem kell ugyanazt a kérdést nekik sem többször megválaszolni, és nekem se kell külön a kérdésemmel megkeresni őket. Ha pedig mégsem találod itt a te kérdésedet, az ügyfélszolgálat még mindig a segítségedre lehet., ott bátran fel lehet tenni minden kérdést, szívesen válaszolnak. Viszont sokkal több hasznos dolgot megtudtam itt, mint amire számítottam.

Megtudtam, hogy ha a póló mérete nem megfelelő, akkor 14 nap áll a rendelkezésemre, hogy kicseréltessem. Arról is külön tájékoztatnak, hogy a férfi pólók bővebbek míg a női pólók szűkebbek mint az átlag, így ez alapján érdemes méretet választani. De természetesen van mérettábla, ami nagy segítséget tud nyújtani a választásban.

póló

A póló mosásával és vasalásával kapcsolatban is adnak pár jó tanácsot, hogy a tartósság valóban igaz lehessen a pólókra.

Érdemes kímélő módban mosni a pólókat (30-40 fokon), vasalni pedig szintén nem érdemes magas hőmérsékleten, illetve a mintára ajánlott tenni egy sütőpapírt, hogy elkerüljük az esetleges károsodását a mintának. Ha pedig meggyűrődik a minta, arra is van megoldás. A sütőpapíron keresztül közepes hőmérsékleten ha kivasalod a mintát, akkor máris olyan lesz, mint újkorában. Ha ezekre figyelünk, akkor valóban hosszan tartó lesz a póló és nem csak pár mosást fog kibírni. Hiszen a póló anyaga és a nyomási technika úgy lett megválasztva, hogy a tartósságot vettél alapul, így a következő lépés az, hogy mi is vigyázunk a pólónkra.

Ha pedig sürgősen szükséged van a kiválasztott pólóra, akkor csak fel kell venned a kapcsolatot a LOLmarkttal és máris prioritást fog élvezni a terméked kézbesítése.

És mint már említettem, a választék igen nagy, így a család összes tagja találhat magának megfelelő pólót. Legyen szó női, férfi vagy gyermek pólóról vagy esetleg pulóverről, a LOLmarkt oldalán mindegyiket megtalálod. Sőt, még vászontáskát és fém bögrét is lehet kapni. Így ha ajándék ötletre lenne szükséged, akkor is érdemes lehet felnézni az oldalukra.

Te milyen pólónak örülnél szívesen? Van olyan közös élményetek, viccetek vagy szóhasználatotok a barátoddal/barátnőddel/pároddal amit szívesen látnál is egy pólón? Ha a válasz igen, akkor érdemes lehet megnézni a LOLmarkt oldalát és megkeresni őket az egyedi, kreatív és személyre szóló póló ötletetekkel. A végeredmény garantáltan minőségi és tartós lesz.

Ha pólóról van szó, akkor csak a LOLmarkt. Amióta én megláttam az oldalukat, már csak onnan rendelek, ha valami egyedire vágyok. Illetve nagyon jó ajándék ötleteket is tudnak adni, így ha nincsen semmi ötletem, akkor hozzájuk mindig bátran fordulhatok. Pólót pedig szinte mindenki szokott hordani, így még hasznos is egy ilyen ajándék.

Egy ilyen egyedi póló pedig a hordóját mindig eszébe fogja juttatni, hogy kitől kapta, így akkor is vele lehetünk, amikor fizikailag nem vagyunk ott.

Úgyhogy, ha póló keresésben vagy éppen, nem tudod mit ajándékozz, vagy csak valami kreatív ajándékra lenne szükséged, akkor nézz szét a LOLmarkt oldalán, hátha te is találsz olyan pólót, ami elnyeri a tetszésedet és hosszú ideig boldoggá tud tenni. Hiszen ha egy ilyen pólóra ránézünk, főleg ha valami viccesebb, akkor egyből jobb kedvre derít minket. Egy rosszabb napon pedig ez egy kincs lehet, így jól válaszd meg milyen pólót veszel fel egy rosszabb napodon.