Babánk a legfontosabb, azonban internetes oldalunk is lehet az

Nem sokszor szoktam gondolkozni a gyerekvállaláson. Ez főként azért van, mert az utóbbi pár évben elég hektikus volt az életem. Jelenleg örülök, hogy végre egy kis csöndet találtam és összeszedhetem magamat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szeretném a gyerekeket. A testvéremnek egy éve született kisbabája és életemben először tapasztaltam meg, felnőtt fejjel, hogy ez milyen csodát is jelent.

Értitek, korábban is rengeteg babát láttam filmeken és sorozatokon, mégis, nézni azt, hogy ez a kis ember milyen gyorsan felnő, döbbenetes volt. Pedig azelőtt mindig csak úgy voltam vele, hogy a baba rengeteg költséggel jár és nem biztos, hogy megéri ezt a sok szenvedést. Ezek a találkozások azonban meggyőztek azzal kapcsolatban, hogy van értelme a sok lemondásnak, ami egy gyerekkel jár. Lehet egy nap nekem is eljön majd ez a pillanat.

Most azonban főleg az internetes vállalkozásomra akarok fókuszálni. Mindenki tudja, hogy a mai világban eszméletlen fontos az, hogy egy adott cégnek milyen az online megjelenése. Kevés weboldal van, ami jobban tudná ezt, mint a Keresőben Első. Korábban nem foglalkoztam hasonló dolgokkal, de mikor először megláttam a Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké kiírást, rögtön azt éreztem, hogy meg kell néznem mit tudnak ajánlani.

A Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké kiírásra kattintva a Keresőben Első főoldalára kerülünk. Nincs is jobb visszajelzés arról, hogy milyen szolgáltatást várhatunk tőlük, mint végignézni a saját oldalukon. Amit pedig ott láttam, már akkor meggyőzött arról, hogy ők lesznek az ideális választás. De miért is? Elsősorban, mikor ráléptem a honlapra, rögtön tudtam, hogy mit merre fogok találni. Az oldal rendelkezett egyfajta lendülettel. Mindenki ismeri azt az érzést, mikor túl bonyolult egy netes oldal és bármennyire is szeretnénk igénybe venni a szolgáltatásukat, egy idő után elengedjük, mert nincs erre időnk.

A Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké kiírás mögött rejlő oldal ezzel teljes mértékben tisztában van és egy percig sem várat minket. Csak rá kell kattintanunk az „engem ez érdekel” gombra és elkezdhetünk tájékozódni arról, hogy miért is olyan különleges az ajánlatuk. Régen olvastam már ennyire jól összerakott tájékoztatókat. Mintha még ennél is tudták volna, hogy mik a legfontosabb elvárásai egy netes látogatónak. A Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké kiírásban megfogalmazott szlogen pedig egyre inkább valósággá vált a szemem előtt, ahogy lassan én is az ügyfelük lettem.

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké

A Keresőben Első munkája elsősorban az, hogy a honlapunk naprakész legyen és megfeleljen az aktuális elvárásoknak. Ezek az elvárások mindig változnak és szerintem van elég bajunk a cégünkkel anélkül is, hogy még pluszban erre kelljen figyelni. Én ezért is úgy voltam vele, hogy ha tényleg ennyire megbízható ez a Keresőben Első, mint amennyire mondják, akkor szívesen rájuk bíznám ezt a részét a munkának.

Nem lehetett mást tenni, ki kellett próbálni azt, hogy mit tudnak. Tárcsáztam az oldalon található telefonszámot és megállapodtunk úgy, hogy még nem kellett hosszú távon elköteleződnöm mellettük. Ezzel azonban csak halogattam az elkerülhetetlent, mivel nagyon elégedett voltam azzal, amit nyújtottak. Azóta is szerződésben vagyok velük és tudom, hogy ha bármi internetes gondom van, akkor számíthatok a tanácsukra. Tényleg mindenkinek ajánlom, nem fogjátok megbánni, ha együtt dolgoztok velük.