Családi fotózás babával Szoboszlai Kriszti kameráján keresztül

A múlt hónapban eljött az idő, hogy közös családi fotókon örökítsük meg, hogy hogyan cseperedik Réka és mi hogyan változunk – vagy épp pont nem változunk az évek során. Volt egy családi fotózás babával együtt, amin különféle környezetben, stúdió körülmények között és szabadtéren egyaránt szuper képeket készített rólunk Szoboszlai Kriszti, akit a bababoltban ajánlott nekünk az eladó. Ő is nála készíttetett babafotókat, amikor a családjuk abban a periódusban járt és hát innen a kontakt. Érdemes ezért mindenkivel nyitottnak és barátságosnak lenni, hogy mindig jól essen néhány kedves szót váltani – hátha kap, vagy adhat az ember néhány ilyen jó tippet. Azóta én is mindenkinek a szoboszlaikriszti.hu-t ajánlom, mint ahogyan most itt is.

A családi fotózás babával valami fergeteges dolog! Persze fontos a jó időzítés, tulajdonképpen ez az egyetlen igazán fontos dolog, amihez igazítani kell a fotózást – hogy mikor alszik a baba. Réka nagyon jó gyerek és nagyjából tartja a napirendet, úgyhogy ez egy jól kiszámítható időintervallum volt.

Tündéri családi fotók születtek rólunk, amikkel nem csak magunkat, de a nagyszülőket is sikerült boldoggá tenni. Kriszti nem csak Budapesten, vagy Pest megyében készít ilyen képeket, hanem bárhol az országban, szóval érdemes vele egyeztetni és felvenni a kapcsolatot akár távolabbról is.

A családi fotózás babával szerintem a legjobb választás, amit egy fiatal pár meghozhat. Mert persze lehet képeket csinálni telefonnal, de az nem úgy fogja elkapni ezt a visszahozhatatlan időszakot, mint egy profi fotós profi látószöge. Kriszti csomagjai elérhetők a szoboszlaikriszti.hu-n, tehát minden információt megtalálhattok a helyszínekről, árakról és feltételekről, mielőtt felvennétek vele a kapcsolatot.