Egészséges anya – egészséges gyermek! Ilyen egyszerű

Anyaként nem mindig egyszerű az élet. A mindennapi kihívások csemeténk körül megkívánják, hogy mindig próbáljunk a toppon lenni. Egyszerre egészségesnek, energikusnak, csinosnak és gondoskodó anyának lenni igazi próbát jelent.

Én sem vagyok másképp. Lilivel ugyan nem nehéz boldogulni, hiszen egy igazi kis angyal, viszont ettöl függetlenül nekem is megvannak a magam problémái. Például itt a fránya derekam. Lili nyugodt, öt éves apróság, viszont igen eleven tud lenni, ha épp úgy tartja kedve. A derekam meg nem mindig bírja a pörgést. Annak idején jobban és többet kellett volna edzenem rá… A folyamatos hajlongás, az állandó mászkálás a lakásban és persze a házimunka pont elég volt ahhoz, hogy gyakorlatilag havonta becsípődjön egy idegszál a derekamban. Hogy neveljem mégis egészségesen a csemetémet, ha én magam teljesen lerokkanok? Kerestem egy megfelelő terapeutát, és elmentem hozzá.

Találtam egy menő csapatot, és végre nem kell állandóan a derékfájásomtól tartani

Az eset úgy történt, hogy természetesen megint becsípődött a derekam…mert mért ne. Épp a szennyessel egyensúlyoztam a mosókonyha felé, amikor az éles fájdalom (milyen ismerős) megint belehasított ugyanazon a ponton, ahogyan eddig. Mint egy kilencven éves rokkant, úgy vánszorogtam végső elkeseredésemben a laptop elé, hogy keressek valami megoldást erre az egészre. Így jutottam el a Therapy4U oldalára, ahol többféle terápia közül is választhattam. Ahogy olvastam milyen a manuálterápia, és a porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U – módra több, mint elég bizonyítékot adott arra, hogy írjak nekik és időpontot kérjek. Rendkívül kedvesek voltak, és rögtön kaptam olyan időpontot, amire nem kellett heteket várnom.

Bevallom őszintén az egészben már az nagyon tetszett, hogy a weblapjukon megismerhettem a profi és szakértő csapatukat. Olvashattam a szakmai tapasztalukról és még tippeket is kaphattam arra, hogyan tornázzunk megfelelően otthon például a becsípődésemmel. Ezen kívül, ami pluszban rendkívül szimpatikus az egészben, hogy itthonról, kényelmesen utána olvashattam a Therapy4U oldalán mindennek, amire kíváncsi voltam a kezelések kapcsán. Nem volt bennem bizonytalanság, és emiatt nem is mentem úgymond feleslegesen el a kezelésre, ami egy anyának igen fontos, hiszen az én napom is csak 24 órából áll.

A lényeg, hogy nagyon kedvesen fogadtak, és már az első találkozáskor megállapította a gyógytornászom, hogy valószínű a gyenge mélyizmok miatt csípődik be annyit a derekam. Nincs tehát mese, edzenem kell, viszont mielőtt komolyabban belevágnék a sportba, mindenképp a Therapy4U gyógytornásza segítségével kell megerősíteni az izmokat, és persze becsípődésmentessé tenni a derekam. Nagyon megörültem. Már az első alkalommal mutattak pár olyan mozdulatot, ami segített a derekamnak, már pedig teljesen elmúlt a becsípődés. Persze, ez egy enyhe verzió volt most, mondták is, hogy komolyabb esetben azért nem ilyen rövid a gyógyulási idő, de senkinek sem lehetetlen.

A Therapy4U egyébként is abban hisz, hogy nagyon sok mozgásszervi problémát meg lehet oldani a megfelelő tornával, manuálterápiával és a különféle hagyományos kezelésekkel. Sok esetben komoly műtéteket kerülhetünk el velük, ami azért szerintem nem kicsit lényeges. Arról pedig nem is írtam még, hogy az áraikban is kifejezetten barátságosak. Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U. Ennél jobb választás nem is kell.