Gyerekvállalás előtt kiemelten fontos a Dohányzásról leszokás

Szerintem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a babavállalás és a dohányzás nem férnek meg egymás mellett. Hiába szereti az ember, hiába az élete része, ha bele akar vágni a gyermekvállalásba, akkor erről le kell mondania a kicsi érdekében. És az se mindegy, hogy mikor! Egy orvosi oldalon olvastam, hogy legalább egy évvel korábban célszerű a Dohányzásról leszokás annak érdekében, hogy teljesen ki tudjanak ürülni a szervezetünkből a méreganyagok és biztosan ne veszélyeztessék a magzatot.

Szóval a férjemmel elhatároztuk, hogy mivel lassan belevágnánk a nagy projektbe, ezért együtt tesszük le a cigit. Sajnos azonban ez meglehetősen embert próbáló feladatnak bizonyult, és mindenféle rásegítés nélkül hamar belebuktunk volna. De mázli, hogy pont itt, ami városunkban található a Prevenció Patika, ahonnan be tudjuk szerezni a nikotinéhségünk csillapításához az eszközöket!

Több lehetséges opció is létezik, kezdve a nikotinos rágógumival, amit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Ez az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott termék, ha a Dohányzásról leszokás a cél. Ott van aztán a többféle különböző tapasz is, melyek a bőrünkön át szabadítják fel folyamatosan a fránya nikotint, ezzel csökkentve a vágyakozást. Vannak egyéb alternatívák is, mint a szájban oldódó tabletta és a spray, de ezeket nem igazán ismerem, nem mertem velük kísérletezni.

Nekem végül a rágó vált be nagyon, a férjemnek pedig a tapasz, és szerencsére a prevenciopatika.hu oldaláról mindkettőt meg tudjuk rendelni igen kedvezményes áron. Ha kifogynánk, csak felmegyünk a webpatika oldalára, kiválasztjuk, kosárba tesszük és kifizetjük, szóval már csak el kell ugrani érte, amikor arra járunk. Nem is tudom, mihez kezdenénk ezek nélkül, de az biztos, hogy a Dohányzásról leszokás sokkal-sokkal nehezebb lenne.