Ha azt hittük, mindenre gondoltunk, még mindig jöhet meglepetés

Nem túlságosan kellemes, hogy ha alig bővült még a család, alig szokta meg mindenki az újdonságot, hogy többen vagyunk, máris költözni kell, mert van, hogy így hozza az élet. Mi, a picink születése után nem sokkal költöztünk, nem tervezett munkahelyváltás miatt. Újra mindenfélét be kellett szerezni, hogy “babakomfortossá” váljék a lakás. Nem lehetett csak tusolónk, mert akkor nincs hol fürdeni, tökéletesen berendezett gyerekszoba – és akkor még sorolhatnám…

Ehhez pluszban, a nehézségek sorát még egy jókorával meg tudja toldani, egy azonnal jött csőtörés. Vagy bármi hasonló, általunk nehezen megoldható probléma. Kevéssel azt követően, hogy beköltöztünk. És, hát a baba nem érti meg, hogy most máshogy kell csinálni a dolgokat. Ilyenkor jön jókor az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, mert ők azonnal orvosolják a kellemetlenséget okozó gondokat. Jó esetben, olyan gyorsan, hogy a kicsi számára alig lesz észrevehető a zökkenő.

Mindent megnéztünk az új házban, csak a falakba nem láttunk bele ugyebár – pedig, nézem a honlapjukon, a vizszereles.net-en, hogy hívhattuk volna őket előre is, mert ők bizony belátnak oda is. Nem szuper képességgel rendelkeznek, hanem egy olyan szolgáltatást biztosítanak, amit ők “Csatornakamerázásnak” hívnak. Elolvashatjuk a részleteket a vizszereles.net website-on tehát. A nevével ellentétben azonban azt írják, a falakban található csövezésben is felkutathatók az apró hibák, vagy már súlyosbodó repedések. Tehát nem csak gyors segítséget nyújthat az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, hanem megelőzni is segítenek. Nem tudhattuk, ismétlem, hogy már-már előtte állunk a tragédiának, de most már minden esetben, mikor csak előfordulhat akár ilyesmi, nem fogunk tétlenkedni, hogy hívjuk őket. Ez pedig nem csak telefonon lehetséges, hanem élhetünk a visszahívás lehetőségével is, amit szintén megtalálunk az oldalukon. Ha vannak a bajra utaló jelek, és mondjuk nem házban lakik valaki, hanem lakásban, az alsó szomszédot is megmentheti ezzel, teszek azt.

Azóta, meséltem egy ismerősömnek is a sztorit, hogy miként jártunk a csőtöréssel, és önmaga megnyugtatásául elmentette az elérhetőségüket, majd két hét múlva hívott, hogy megköszönje, neki is jól jött a dolog, mert csodamód, pont bekapták ők is, hogy elszállt a fűtésük a tél kellős közepén. Sorsszerű volt tényleg, hogy pont előtte meséltem a vizszereles.net-ről. Hozzájuk is időben mentek, ahogy az elvárható volt, és mi tagadás, leírják az oldalon, hogy még egy duguláselhárításnál is csinálhat az ember nem hozzáértőként butaságot, de a fűtéssel, vagy a fali csövekkel magunknak kezdeni valamit, helyettük, igazán nem tanácsos. Bízzuk a több évtizede dolgozó profikra ezeket. A fűtésrendszer is olyan, hogy az öregedéssel jönnek az anomáliák, a radiátor is rozsdásodhat, a víznyomás, ha nem megfelelő, tönkretehet bármit, a vízkőlerakódás például lehetetlenné teheti az említett ideális víznyomást, és még sorolhatnám. Ezeket mind a vizszereles.net oldalon olvastam, mert teljesen laikus voltam, de a dugulás elhárítása is, mint mondtam, hordozhat olyan veszélyeket, mint a mérgező gázok felszabadulása. Dolgoztassatok profikkal! Ha vízszerelés, csatornázás, csőtörés, duguláselhárítás, vagy fűtésszerelés kell: “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” – a vizszereles.net-el.