Hosszútávon így gondoskodhatunk gyermekeink jövőjéről

Ha az embernek kisbabája születik, rögtön előtör belőle az a szülői ösztön, hogy mindent szeretne megadni neki. De ha belegondolunk ez nem feltétlen merül ki abban, hogy az összes bababolt készletét felvásároljuk vagy beszerezzük neki az xbox-ot vagy iphone-t amikor nagyobbacska lesz.

Arra is gondolni kell, hogy bolygónk élhető maradjon gyermekeink, és az utánunk következő generációk számára is. Ezért mindenkinek kötelessége tenni és manapság azért már a hétköznapi emberek számára is vannak lehetőségeik Földünk óvása és környezetünk védelme érdekében is.

Éppen ezért én is régóta kacérkodom a gondolattal, hogy háztartásunk energiaszükségletét egy olyan beruházással váltanám ki, melynek során napelemeket szereltetnék a házam tetejére. Ez e rendszer az összegyűjtött napenergiát konvertálná át a háztartás energiaszükségletének ellátására.

Internetes böngészéseim során találtam a napelemrendszer.info oldalra, amelyet rendkívül érdekesnek és informatívnak találtam. A weboldal minden szükséges információt tartalmaz a napelemek működéséről, típusairól és az ilyen jellegű beruházásokkal kapcsolatos kérdésekről. Az itt szereplő írások érdekesek, és teljesen közérthető nyelven magyarázzák el a napelemek működésének lényegét.

Az érdeklődőknek mindössze annyi tennivalójuk van, hogy kitöltenek egy rövidke űrlapot, ami csupán egy-két percet vesz igénybe. Néhány adat megadására van szükség csupán. A névre, az email-es és a telefonos elérhetőségre, az éves energiafogyasztás megadására és arra, hogy az ingatlan, melyre a napelemrendszert terveztetni szeretnénk, melyik megyében helyezkedik el.

Az „árajánlatot kérek” gomb megnyomása után a napelemrendszer.info munkatársai jelentkezni fognak, hogy egyeztessék a helyszíni kiszállás lehetséges időpontját. A kiszállást az árajánlat elkészítése fogja követni, majd a kivitelezés kerül sorra. Jó hír, hogy a beruházásra 100%-os mértékű állami támogatás is igénybe vehető.

Én úgy gondolom, hogy ezzel a beruházással is tudok tenni gyermekeim jövőéért és másokat is erre biztatok.