Megfiatalodtam anyukaként

Sokan azzal riogattak anno mikor még terhes voltam, hogy anyukaként milyen hamar megöregszik az ember. Az alváshiány valóban nem tesz jót a bőr regenerálódásában, és mivel kevesebb időt tudnak a nők ilyenkor saját magukra fordítani, valóban előfordulhat, hogy a jól felépített bőrápolási rutinból kimarad egy-egy lépés, majd teljesen feledésbe merül az is, hogy létezett egyáltalán ilyen rutin. A kisfiam születése óta bizony nekem is jutott bőven az álmatlan éjszakákból, főleg az első egy évben, és ilyenkor a bőrápolásra sem tudtam úgy odafigyelni, hiszen legtöbbször csak annyira volt időm esténként, hogy egy gyors zuhanyt vegyek, pizsamába öltözzek és fogat mossak. Ezt az életmódot a bőröm valóban megsínylette.

Én viszont hiszek abban, hogy a mai előrehaladott világban nem létezik olyan, hogy visszafordíthatatlan, megoldhatatlan hiba, még akkor sem, ha bőröregedésről van szó. Amikor lett egy kis időm magamra, megnéztem tehát, hogy milyen lehetőségeim vannak arra, hogy a szemkörnyékemen és az ajkamon kialakult ráncokat kezeljem: bíztam benne, hogy ha eltüntetni nem is, de halványítani mindenképpen lehet őket. Így találtam rá a következő címre a táblagépemen: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr, ez pedig az InstanTENSE weboldalára vezetett. A Laumar InstanTENSE Plus arcszérumot még sosem ismertem ezelőtt, úgyhogy alaposan szétnéztem az oldalukon, hogy mit is tud ez a termék: a Laumar InstantTENSE Plus percek alatt simább és feszesebb bőrt ígér úgy, hogy a szérumot felvisszük az arcbőrre, és három percet várunk, hogy kifejtse a hatását. Ez idő alatt a szérum feltölti a ráncokat, kisimítja a bőrt, így fiatalabbnak és kipihentebbnek fogunk tűnni. Mindezt plasztikai műtét és botox nélkül. Ez a feszesítő hatás pedig akár tíz óráig is tarthat, így elég reggel felvinni a szemkörnyékre a szérumot ahhoz, hogy még délután, a munkából hazatérve is sima legyen a bőrünk. A Laumar InstanTENSE Plus tehát percek alatt simább és feszesebb bőrt eredményez, hogy napközben már ne kelljen ezen aggódnunk. Ezzel a termék nagy segítséget nyújt a dolgozó embereknek és az anyukáknak is egyaránt, akiknek nincs idejük pár óránként újra felkenni egy krémet. Persze elgondolkoztam azon is, hogy vajon mennyire megbízható ez a márka, és azt fogja-e valóban nyújtani, amit ígér. Nem szeretek feleslegesen pénzt költeni anyukaként. Tehát tovább kutattam, hogy biztosan jó döntést tudjak meghozni.

Ahogy néztem és néztem tovább az oldalt, feltűnt, hogy milyen sok (közel háromszáz!) vélemény található az oldalon, valamint előtte-utána fotók és videók. Ez számomra azt jelenti, hogy a márkának nincs rejtegetnivalója. A kevésbé elégedett vásárlók véleményeit is megtartják, nem rejtik el vagy törlik ki. Ilyenkor válaszol is az ügyfélszolgálat, hogy mihamarabb megoldást találjanak a problémára: a panaszok általában akkor érkeznek, ha a vásárló még nem tapasztalta ki az ő bőrének megfelelő szérummennyiséget (ha túl keveset használ, az eredmény nem lesz látható, ha viszont túl sokat, akkor a termék kirakódhat a bőrfelszínre, vagy erősebben érződik a húzódó hatás az arcbőrön). Azonban ha bármilyen okból kifolyólag az ügyfél mégis meggondolta magát, harminc napig visszaküldheti a terméket, hiszen pénzvisszafizetési garanciát vállalnak rá.

Így teljesen megnyugodtam, hogy nincsen veszítenivalóm, és nem lesz pénzkidobás, ha kipróbálom a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumot. Sőt, nemcsak a pénztárcámat tudom megkímélni, hanem az állatokat is: a terméket nem tesztelték állatokon. A kisfiam imádja a nyulakat, biztos örül neki, ha megtudja, hogy Anya csak olyan krémeket vesz, amik készítése közben nem bántják a nyuszikat.

Tehát ez a története annak, hogy hogyan választottam a Laumar InstanTENSE Plus szérumot, és fiatalodtam meg anyukaként. Remélem, tudtam másoknak is segíteni azzal, hogy elmeséltem.