Gazdaságos, eldobható, minőségi pelenkák olcsón

A gyermekek ápolásának, tisztán tartásának elengedhetetlen része a pelenkázás. Válasszon minőségi pelenkát olcsón! A megfelelő pelenka kiválasztása nagy gondot igényel, sokszor több típus kipróbálása után találjuk meg a babánk számára legkedvezőbbet. Az eldobható pelenka kiválasztásánál érdemes pár szempontot figyelembe venni. Legyen jó nedvszívó képessége, aminek eredményeképp gyermeke popsija száraz marad, és így megelőzzük annak kipirosodását, fertőzését. Megfelelő gumírozott résszel rendelkezzen, hogy a tartalmat akár egy egész éjszakán át képes legyen benntartani. Felhelyezése, cseréje legyen egyszerű, hogy időt/energiát spóroljunk vele.

Válasszon eldobható pelenka kínálatunkból, ahol az egyszerű, fehér pelenkák mellett megtalálhatók a színes, divatos mintásak is, melyek kedves állatfigurákkal vannak díszítve.

Nem utolsó szempont a pelenka kiválasztásnál az ár sem. Így nálunk a már jól ismert márkák mellett, a kevésbé ismert, gyári csomagolású, olcsóbb árkategóriát képviselő, ám minőségi gazdaságos pelenkák közül is választhat. Olcsó pelenkáink is magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, légáteresztő anyagból készülnek, és tépőzárral vannak ellátva.

 

Válasszon olcsó, eldobható pelenkáink közül!