Pelenkázó komód, szekrény

PELENKÁZÓ KOMÓD, SZEKRÉNY

A pelenkázó komód a második legfontosabb berendezési tárgy a kiságy után. A komód mérete igényeitek szerint választható: létezik keskenyebb és szélesebb kivitelezésű is. A pelenkázó keret fontos kiegészítő rajta, érdemes tehát olyan komódot választani, ami már eleve tartalmazza azt. A fiókos kialakítás praktikus tárolási lehetőséget teremt a pelenkák, ruhák, egyéb babápolási eszközök számára.
A pelenkázós időszak végén nem kell megválnod a komódtól, a pelenkázókeret levételével normál komódként tud majd funkcionálni a gyerekszobában, vagy épp a lakás bármely más pontján. Válassz pelenkázó komód kínálatunkból, hogy hosszú távra egy praktikusan átalakítható bútorral gazdagodj.

A komplett babaszoba további fontos eleme a  pelenkázó szekrény. A babának ahogy nő, egyre több ruhája, játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre. Kínálatunkban a rácsos kiságyakkal azonos színű pelenkázó szekrények is megtalálhatóak, így a babaszoba tetszés szerint rendezhető be. 

Fontos, hogy ezeket a szekrényeket praktikusan tudjuk kihasználni, legyen akasztós és polcos/fiókos része a babaruhák és játékok tárolására. De jó, ha rendelkezik nyitott résszel, mert így a napi rendszerességgel használt dolgok mindig kéznél lesznek.

                                                        
Nézet:
Sorrend: