Szülészetre is fontos jó gumiabronccsal menni

Nagyon izgalmas történetet kell elmesélnem nektek. Egy hónapja történt ugyanis, hogy megszületett az első gyermekünk a feleségemmel, a szülés estéje pedig nagyon stresszes volt mindkettőnk számára. De persze gyönyörű volt látni, amikor a gyermekem elsőként a szemembe nézett.

Na de rátérek, mitől is volt olyan izgalmas a babavárás utolsó éjszakája! Este tíz körül indultunk a kocsival, és még nagy hó volt, úgyhogy nagyon csúszkáltunk az úton a régi abronccsal.

Ezután döntöttem el, hogy új téli gumi kell az autóra, és ekkor találtam rá keresés közben a Gumidiszkont nevű cégre, pontosabban a gumidiszkont.hu/teli-gumi aloldalra. Ami rögtön felkeltette az érdeklődésemet az a választék nagysága volt.

Több, mint 25000 féle abroncsot lehet náluk kapni, köztük személyautóra, kisteherautóra, teherautóra és motorra is. Van náluk minden: nyári gumi, téli gumi, és négyévszakos gumi is, de ami a legszuperebb, hogy autó és méret szerint is tudunk keresni abroncsot a kocsinkra. Van arra is lehetőség, hogy egy kulcsszót írjunk be a keresőbe, ami megkönnyíti az oldalon való böngészést.

Ha lejjebb görgetsz, külön vannak téli gumik és nyári gumik felsorolva méret és márka szerint is. De ez bőven nem tükrözi még a kínálatot, ha külön rákeresel a téli gumikra a gumidiszkont.hu/teli-gumi linken, akkor több ezer találatot ad ki, felsorolva abc-rendben a különféle márkákat.

gumidiszkont.hu/teli-gumi

A honlapon arra is választ adnak, hogy miért érdemes a céget választani, ha új gumiabroncs kell. Itt olvastam, hogy a Gumidiszkont egy teljesen magyar cég, akik már 19 éve foglalkoznak gumiszereléssel és értkesítéssel. Ezen felül magyar áfás számlát állítanak ki minden eladásról, ami szintén fontos szempont lehet.

Rengeteget megtudtam a gyakran ismételt kérdésekből is. Például azt, hogy interneten simán lehet rendelni, telefonon viszont csak felvilágosítást tudnak adni, de ez is nagyon hasznos lehet, ha épp kérdésed van. Emelett a honlapon írt készletet 10 percenként frissítik, és ha készleten lévő terméket rendelsz délig, akkor akár már másnap kiszállíthatják. Főszezonban előfordulhat viszont, hogy 4-5 napon belül szállítanak csak ki, de ez sem vészes idő szerintem.

A Gumidiszkonton csak új gumik értékesítésével foglalkoznak, így használt abroncsokat nem tudnak beszámítani, viszont nagy mennyiségű rendelés esetén érdemes az ügyfélszolgálaton érdeklődni az esetleges kedvezményekről. A rendelésekről pedig minden esetben adnak visszaigazolást, én is kaptam a sajátomról.

De mit is rendeltem?

Kinéztem egy Continental téli gumit a gumidiszkont.hu/teli-gumi linken, amire most nagy kedvezmény volt a webshopban. Minden le volt egyértelműen írva a terméknél: ott volt az abroncs típusa (melyik évszakra ajánlott, milyen gépjárműhöz), az energetikai címkéje, a terhelési indexe vagy a sebességi indexe. Ott volt még, hogy hány darab van raktáron, és, hogy mennyit takaríthatunk meg vele, amit látva, bevallom, jó érzés töltött el.

Meg is rendeltem tehát, egyszerűen, bankkártyával fizettem a négy abroncsért. Ilyen jó ajánlatot nem hagyhatok ki. Meg hát persze nagyon szükségünk is volt egy új téli gumira, ki tudja mennyit kell majd autózni az elkövetkező hónapokban még. – gondoltam. Két napon belül meg is érkezett a rendelés, amivel nagyon elégedett voltam. Én szerencsére egy barátom segítségével fel tudtam rakni az új autógumit, de ha valakinek segítség kell, személyes átvétel esetén Miskolcon segítenek a felszerelésben is.

Szuper hely tehát a Gumidiszkont. Ha téli gumi kell, ti is nyugodtan rendelhettek a gumidiszkont.hu/teli-gumi aloldalon egy gyönyörű új abroncsot.

Így már nyugodt szívvel tudunk autóval bárhova menni, akár a bababoltba a kislányunkkal.